Monday, April 14, 2014

Berpicnic di Sungai Chongkak..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam kitorang 2 family besar p berpicnic-picnic-an di sungai chongkak, hulu langat.. master mind nye pulak family makcik gue.. so alang2 diorang ajak, kitorang satu family pon join jela kan.. bila lagi nak p berpicnic sama2 macam nie..hehehe insyaallah kalau xde aral, next destination pulak kat cameron.. yeay! dah lama rasanya x p sana..last p masa pregnantkan mikail 3 bulan..hihi

1st time tu kitorang jejakkan kaki kat sg. chongkak nie.. tiket masuk rm1 seorang, tiket parking pulak rm2 satu kereta.. kalau waterfall kat kg. gue, rasanya semua free je kot? hihihi =P tapi tu la, xtau kenapa.. kalau time bujang2 dulu gue memang suka berendam dalam air tapi semalam xrasa macam nak p berendam pon.. huhu poor my hubby sebab xde geng..

Its okay syg..bila mikail dah besar skit, nanti kita pakat p berendam sama2 kat waterfall nie k.. tapi waterfall nie macam xbest sangat la, next time kita p picnic kat tempat lain jela ek.. boleh macam tu? hihihi ;P overall, best jugak la p picnic ramai2 macam nie..sebab gue tengok mak ayah gue macam enjoy aje dk melepak sambil makan2 dengan makcik pakcik gue tu.. =)

happy 8 months sygku mikail.. amboi, termenung jauh nampak.. ;)

iklan : baju yang dipakai oleh mak teh mikail tu daripada Blossom Collection , cantik kan? kalau berminat boleh visit facebook atau pun Instagram Mizz Erma

C.L.I.C.K.2