Friday, January 10, 2014

welcome, 2014..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah.. akhirnya, berupdate jugak c sweet + sour gue nih after 1 month ++ x berupdate.. bz la kenkononnya kan.. =.=' hihihi tapi tu lah, apa boleh buat..macam nie la jadinya bila dah pegang title mak2 org nie..hik3, >_<

Pejam celik pejam celik, dah masuk tahun baru rupanya, umur pon automatic la meningkat lagi satu tahun kan.. alahai, dah tua rupanya c emma chan nih.. lagi +- 2 minggu nak genap 25 tahun.. hihihi memandangkan rnie baru 10hb, rasanya masih belum terlambat untuk gue wish happy new year kan?

Oleh sebab dah lama sangat gue x mengadap c sweet + sour nih, honestly gue cakap, gue memang rindu sesangat nak blogwalking macam dulu2, nak baca kisah2 rakan blogger yang laen, cuci2 mata tengok gambar yang diorang post..tapi tu lah, apa kan daya sebab masa amat mencemburui gue.. T_T

Sempena azam di tahun baru nie, insyaallah gue nak perbaiki diri lagi supaya bisa menjadi seorang isteri dan ibu yang baik kepada suami tercinta dan anak tersayang.. sesungguhnya, gue hanyalah insan biasa yang serba kekurangan.. di samping tu, gue akan cuba bahagikan masa sebaiknya untuk bisnes online dan c sweet + sour nih, insyaallah.. =')

Akhir kata, selamat tahun baru buat teman2 semua.. semoga tahun nie akan lebih baik daripada tahun2 yang sudah..insyaallah, pape pon, chaiyok n gud luck to all of you! and one more thing, jangan pernah berputus asa okeh! ;)

aja2 fighting ibu! - mikail hihihi

C.L.I.C.K.2