Saturday, August 31, 2013

Bertiga Sudah..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..pada 6 syawal a.k.a 13 ogos yang lepas, tepat jam 2.30 petang, lahirnya seorang permata hati kami yang diberi nama muhammad adam mikail.. mikail selamat dilahirkan secara normal di klinik dan rumah bersalin an-nuur yang bertempat di kubang kerian, kota bharu dengan berat 2.88 kg..

Pejam celik pejam celik, da 19 ari rupanya usia mikail..alhamdulillah jugak sebab sepanjang 19 ari nie, mikail xbanyak ragam sangat.. jarang sangat2 nak dengar suara tangisan dia.. suara rengekan pulak dengar time dia nak menyusu aje..x pon time dia nak orang tukarkan pampers dia..hihihi

Perasaan bila da bergelar seorang ibu? hm, indah sangat2.. kadang2 tu rasa macam x percaya aje yang gue sekarang nih da pon menjadi seorang ibu.. rasa macam baru semalam aje doc sahkan yang gue nih baru mengandung 5 minggu.. haa, boleh macam tu? hihihi

mikail yang baru 10 jam dilahirkan.. =')

Monday, August 12, 2013

Salam Aidilfitri..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..pejam celik pejam celik, rnie da masuk 5 syawal rupanya..dan alhamdulillah jugak sebab tahun nie kami masih sempat menyambut syawal berdua, maybe baby nak bagi can kat kitorang beraya berdua dulu kot tanpa kehadirannya..boleh macam tu? hihihi

Setelah hampir 2 minggu ++ gue kat kg. nih, memang banyak sangat2 benda yang gue nak share kat sweet + sour nih tapi apakan daya, masa dan keadaan tak bape nak mengizinkan..nak blogwalking macam biasa pon da xboleh walaupun baby x keluar2 lagi..hehehe

Akhir kata, selamat hari raya dan maaf zahir batin gue ucapkan kepada semua teman2 dan pembaca2 belog sweet + sour nie..maafkan andai gue ade terkasar bahasa atau tersalah bicara sepanjang berbelog dan berblogwalking kat belog2 korang..0-0 okeh? =D

daddy & mummy-to-be di pagi syawal.. ;)

C.L.I.C.K.2