Monday, August 12, 2013

Salam Aidilfitri..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..pejam celik pejam celik, rnie da masuk 5 syawal rupanya..dan alhamdulillah jugak sebab tahun nie kami masih sempat menyambut syawal berdua, maybe baby nak bagi can kat kitorang beraya berdua dulu kot tanpa kehadirannya..boleh macam tu? hihihi

Setelah hampir 2 minggu ++ gue kat kg. nih, memang banyak sangat2 benda yang gue nak share kat sweet + sour nih tapi apakan daya, masa dan keadaan tak bape nak mengizinkan..nak blogwalking macam biasa pon da xboleh walaupun baby x keluar2 lagi..hehehe

Akhir kata, selamat hari raya dan maaf zahir batin gue ucapkan kepada semua teman2 dan pembaca2 belog sweet + sour nie..maafkan andai gue ade terkasar bahasa atau tersalah bicara sepanjang berbelog dan berblogwalking kat belog2 korang..0-0 okeh? =D

daddy & mummy-to-be di pagi syawal.. ;)

11 comments:

Zaza said...

salam lebaran juga..menanti berita kelahiran =)

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Raya...xsabar nk tgk bby comei...

tenku butang said...

cumeynya mata diaa

QueeN TerataI said...

baby bg chance mama raya dulu...

RealNS said...

selamat hari raya jugak sis :))

Mya said...

salam syawal erma! moga semuanya selamat inshaallah:)

Syida Rasyidah said...

selamat hari raya emma.. :)

ros_reeza said...

walau terlambat Ros singgah sini, nak ucap jugak . hihi . Selamat hari raya Aidilfitri :-)
masih dalam bulan syawal lagi ni kan..

Fifi Nadhrah said...

sanagt berseri muke mommy to be ni tau..

Schajar McFlurry said...

selamat hari raya mommy to be :)

Nida Husna said...

akak cantik =)

C.L.I.C.K.2