Sunday, January 30, 2011

Hyung Nim 0h Hyung Nim..T.T

Huu..gue bukan maen ag bersemangat nak sambung tengok citer Marry Me Mary..tapi apakan daya, nasib tidak menyebelahi gue..huk3, (perlu ker sampai macam tu sekali?) =P Bukan apa, suatu ketika dahulu (beberapa minggu yang lepas kot?) gue ada format pc, lepas tu tak install balik la plak c codecs..tak pasal2 da xbleh tengok citer kat pc..huu gue bukannya tau nak install c codecs tu..terpaksa la gue taukan diri gue ini demi hyung nim tercinta..hee =)

hyung nim, wait for me to finish the installment 1st k..i dunno how long it will take..T.T 
but i'll try my best..hyung nim, saranghae~ hee ^^

Saturday, January 29, 2011

...WikeN...

Huu..finally, tiba jgk ari yang dinanti2..^^ owh wiken~ terasa begitu lambat kedatanganmu kali ini..y?? xkan terkandas dalam kesesakan lalulintas kot..atau, adakah hanya gue yang berperasaan begitu?? hee >.<


adakah icon ini bisa menggambarkan betapa gue begitu inginkan kehadiran wiken? hihihi malu i.. =P

1st of all, of coz..sleep tite is number 1..hee ^^
dear Emma Chan, please take ur taem..don't be shy2 k..=P

lepas tu, apa lagi..bersantai2 yuk~
wiken adalah masa untuk berehat rehatan dan bermenung menungan..
tapi kebiasaannya, gue hanya akan berguling gulingan diwaktu petang sahaja..
(tengahari gi mana sih??) hee  =P

Hm..maybe esok gue bisa meluangkan sedikit masa untuk menonton sambungan citer Marry Me Mary yang nggak sempat ditonton lagi 6 episode i guess? hehehe kangen bangat sama hyung nim + wi mary~


huu..setiap kali wiken, makan taem gue misti berubah ubah n akan tidak menentu..gue pernah nggak makan nasi selama dua hari berturut2? bio betoi..ish3..nie ape kes?? kes malas nak turun makan laa..ape lagi..kui3,


huk3..nie satu hal..anti tol gue ngan basuh membasuh nie..alangkah indahnya hidup ini andai ada bibik yang sudi basuhkan baju2 wngi gue setiap hujung minggu..hihihi ^^

nie lak, tak laen dan tak bukan semestinya sambungan kepada adegan basuh membasuh tadi..huhuhu kalau dah basuh pon gue malas, apatah lagi jemur menjemur..huk3,


nie pon sama..leceh tol la lipat melipat nie..kalaulah almari baju itu gue sorang yang punya, akan gue sumbat baju2 ini sepadat padatnya..biar puas hati ini..hahaha


hee..ini adalah rutin harian gue..sekali termiss, huh..memang gelisah habis..memang tak leh lawan laa ngan cacing yang tengah kepanasan tu..hik3, =P

Monday, January 24, 2011

BuFd@y b0y ^^

Hee..today is his bufday~ swit 22th dear~ saranghae~ ^^ syok bisa celebrated our bufday together gether..hihihi

p/s : dapnyo yo mkn soram..

Sunday, January 23, 2011

HaNg 0uT Di PeTaNg SaBtU~

huhuhu..capek tol gotong royong kat ofiz pagi tadi..p gue tak kisah sangat coz t sebelah petang da plan nak g jalan2 makan angin~hihihi


sedang menikmati ABC special di Seksyen 2, Shah Alam..^^

gambar watak sampingan tak perlu clear2..kui3, =P

bersantai di tasik area Shah Alam sambil menikmati snek + aiskrim coklat..romantika bangat sih~ (konon2) hee =P

Saturday, January 22, 2011

BuFd@y GirL ^^

waa..pejam celik pejam celik, umurku kini udah mencecah 22tahun! cepat tol masa berlalu..Syukur Alhamdulillah coz gue masih diberi kesempatan untuk meneruskan hidup yang penuh dengan SwEeT & s0uR ini..moga tahun yang ke22 ini akan lebih baik dari tahun2 yang sebelumnya, InsyaAllah~ ^^

gambar kenang-kenangan time celebrated bufday ngan si dia td..hihihi >.<



thinking of each other i guess?? =P

huu..bentar tol gue rasa bufday gue rnie..jam 0000 alarm sony junior gue berbunyi menandakan udah masuk 21 jan 2011, jam 0020 lak gue udah slipy n terus tido, then wake up jam 0730 untuk bersiap2 g ofiz, jam 1815 lak baru balik dari ofiz n terus bersiap2 nk g celebrate bufday kat sogo (hihihi), jam 1930 baru sampai kat sogo (jem punya pasal), jam 2115 lak usai suda makan2 n terus bersiap untuk balik, jam 2200 selamat sampai kat umah, jam 2201-2359 gue sedang berfacebooking n berbloggering, jam 0000 tamat suda bufday gue..huhuhu but it's okay as long as i'm happy~ hee (^-^)







Thursday, January 20, 2011

Kring! Kring! Kring!

Hee..topik hari ini adalah Jam Loceng! setelah sekian lama, ini suda kali ke2 gue memiliki jam loceng~ (walau ia bukan milikku sepenuhnya) hihihi =P Selama ini gue hanya bergantung pada alarm c sony junior yang kini suda genap 8bulan usianya! (cepat tol masa berlalu..) dan ini juga bermakna suda 8bulan gue kehilangan c sony chan! huk3, sungguh terkilan.. kami hanya sempat bersama selama 6bulan jer......................T.T

Inilah dia c sony chan kesayanganku.. kehadiranmu begitu bermakna dalam hidupku.. pemergianmu begitu meruntun jiwa dan ragaku.. kau pergi meninggalkanku dengan penuh misteri..tanpa sepatah kata..tanpa sebarang sebab..

And this is my sony junior! pengganti c sony chan~ walau hadirmu tidak pernah ku pinta, namun ku ikhlas menerima kehadiranmu dalam hidupku..menemani hari2 ku yang mendatang..bersama2 mengharungi liku2 hidup yang agak SwEeT + s0uR ini..Welc0mE t0 My Life DeaR~ ^^


Hee..kasihan bangat sih sama watak utama gue..tak pasal2 dipinggirkan gara2 c emma chan yang terlalu emo dengan sony2 ericssonnya itu..jangan terasa hati yer..hihihi Jam loceng ku ini amat berjasa buat diriku sama rumetku..namun sayang seribu kali sayang..jasamu tidak begitu dihargai oleh segelintir masyarakat..entah kenapa setiap kali kamu berdering, automatik aje tanganku @ rumetku ini merayap mencari button OFF! i'm so sorry dear..kami tak sengaja..=P


~MeLaKa 0wh MeLaKa~

Hee..Jalan2 makan angin di Melaka~ Adik bomsu gue bisa melanjutkan pelajaran di SBP Selandar, Melaka so, apa lagi, 2 in 1 ler~ Masih segar di ingatanku ini betapa beratnya hati maa+ayahku sewaktu ingin meninggalkan perkarangan asrama adikku itu..huk3, T.T

Gambar kenang-kenangan di koridor asrama~
p/s : yang hujung sekali tu abang angkat yang pihak sekolah da aturkan untuk junior2

Sempat lagi posing sebelum tiba di lokasi sebenar iaitu tak lain dan tak bukan, semestinya Kota A'Famosa~~hihihi

Belajar rajin2, jangan sia2 kan peluang yang ada tau..(dap oyat kokram) kui3,

Background : Laluan feri (?) untuk mengelilingi Melaka~

Hee..Melaka bandar Bersejarah~

-Melawat Melaka Bererti Melawat Malaysia-

Kota A'Famosa di sini~

Mari2..beli satu cenderamata percuma satu~

Kempen Tak Nak Merokok! (sempat lagi berkempen) =P

Melaka punya pasal, jam 6 pagi lagi gue udah bersiap untuk mandi manda..uhh..betapa sejuk yang amat..udah lama nggak merasai mandi pagi yang sebegitu rupa sejak gue meninggalkan alam persekolahan kira2 5 tahun yang lalu? hahaha..Tapi, nggak papa kok kerna gue enjoy bangat sih! hee ^^

Wednesday, January 19, 2011

Hampeh Day

Huk3..pagi2 lagi emosi udah nggak stabil..ish..hampeh tol la..Emma Chan! tabahkan hatimu~ hee tapi..tension tol la sari duo nie..awat kerja2 gue nggak pernah kehabisan ek..capek bangat sih gue..huk3, ++ lagi, tomorrow should be a rest day but tomorrow is my working day! sayang ofiz lebih tol la..SAJ!! Saranghae~ hahaha =P
p/s : kesian sama si dia yang sedikit sebanyak terkena tempiasnya..sori! hihihi

Hm..nggak papa kok..biarin aja hal ini pagi..buka in lembaran baru yuk~kerja perlu ikhlas, baru hati senang..>.<




TimE's Up~

Malam suda larut. Masa untuk tido walau mata masih segar bugar. Si dia pula suda slipy. Tido yuk~
Before tido baca doa tau~hee

Tuesday, January 18, 2011

Finally!

Usai suda SwEeT + s0uR gue ini walaupun nggak lah se 'cun' mana but i like it! Black n pink~ hihihi ^^
Peace ^^v

C.L.I.C.K.2