Thursday, April 28, 2011

Baek Punya!

Huh..hampeh tol la intebiu tadi..huk3, Al-kisahnya begini..

Jam 6.00 a.m alarm c sony junior n jam loceng gue da stat da merengek2 mintak di off kan..gue pon ape lagi, cepat2 la bangun untuk meng off kan diorang.. bersiap punya bersiap, jam 6.45 a.m my dear inform die da sampai da kat depan umah.. haa sudah..gue xsiap2 lagi nih..bersiap punya bersiap lagi, jam 7.00 a.m bwu gue terhegeh2 nak kua umah..

Macam2 jem my dear kasi gue makan pagi tadi..sedap sangat2..thanks tau~kui3, Tepat jam 7.50 a.m, gue da sampai da kat tempat yang nak dituju..huh, lega..sempat gak sampai b4 jam 8.00 a.m..kat sana, jumpa member lama taem study kat poli lu.. sembang punya sembang, adeh! perut gue meragam la plak..

Terpaksa la gue buat ape yang gue patut buat dulu..hihihi b4 tu, gue da inform da kat member gue nih, lau sesi pendaftaran da nak stat, sms la tau! die kata, wokeh! gue pon p la ngan senang at..masa tu jam 8.15 a.m kot? lam ati, huh..nasib baek laa ade member..

Dalam 10 - 15 min lepas tu, gue tengok tempat yang calon2 intebiu ngah lepak tadi da kosong! haa sudah..registration da stat ker?? gue pon cecepat register yang gue punya..lam at, awat la c member gue nih xsms pon sepatah dua kata! da setel sume, tup2 ade sms masuk.. msg dari member gue, sesi registration da stat nie..lorr.. digi gue xde line rupanya tadi..patut lorr sms die lambat masuk..

Tunggu punya tunggu, hah..amik ko! pkul 12.30 p.m ade sorang pak cik nih bacakan nama2 calon yang kena stay sampai ke petang.. n of coz, gue pon termasuk sekali! owh tidak..T.T

Sesi petang stat jam 2.30 p.m..tunggu punya tunggu, da tinggal 6 orang p nama gue still x dipanggil2 lagi.. tunggu punya tunggu lagi, tinggal laa 3 orang.. n gue adalah calon yang terakhir! OMG..huk3, berjam2 gue membuang masa kat situ gara2 perut gue wat hal..T.T sekarang, gue hanya mampu berdoa jer moga2 pengorbanan gue selama berjam2 tu xsia2..Amin..

Da setel sume, terus p Alamanda cari Black Forest Cheese n Ayam McD untuk dijadikan santapan kami berdua! hee, i like~ p mai p mai, jam 10.00 p.m jugak la gue sampai umah..adoi..capek bangat.. pukul 4.30 pagi besok lak kakak gue da kua kan surat pekeliling untuk bertolak balik kg..Uh penatnye saye~ >_<

p/s : besok de sorang budak nak kena tinggal..jangan nakal2 tau! kui3, =P

Wednesday, April 27, 2011

Hati Yang Kepanasan!

Ya Ampun..

Awat nih.. bukan sekali dua gue rasa panas at cam nih.. dah berkali2 tahu!

Adoi..adakah ini menunjukkan yang kami tersangatlah tidak seswai?

Tidak serasi?

Tidak sehaluan?

Tidak memahami antara satu sama laen?

Kesimpulannya,

Perlu ke gue cari jer yang laen?

Adeh.. konfius2.. penat la lau asik berlarutan jer cam nie kan.. leh terbako gue!

Hm..wait n c jela kan..malas nak layan..

Kemalasan Melanda!

0wh tidak..

Awat gue rasa cam malas semacam jer nak study nie..huk3,

Disaat teman2 sedang bertungkus lumus lagi berhempas pulas menelaah pelajaran, gue pula bagaikan cacing yang kepanasan mau menelaah profail syarikat untuk p intebiu ari kamis nie..

Ape nak jadi la dengan hang nih..lau intebiu hang xlepas, tau plak hang membebel.. taem ada masa untuk study, hang wat dek jer..ish3, (kata c eraziwan kepada c emma chan) 0ps..=P

Tapi, yang paling menarik berkenaan intebiu kali ini ialah, buat julung kalinya, gue dipanggil untuk di intebiu pada jam 8.00 a.m! nah, amik ko!

Adoi..camner nie..lau ari2 biasa, jam 8.00 a.m tuh gue bwu jer terhegeh2 nak iron baju.. nak bersiap2 lagi.. kolumpo, biase la lau pepagi kan..jem nak mampuih~ jem perisa ape la agaknye my dear nak kasi gue makan pagi khamis tu nanti ek..

Ah..xkesah la kan..janji, da abeh intebiu nanti, gue leh balik sambung tido kat umah! (yela, xkan nak balik sambung tido kat ofiz plak!) uhh..syoknye..^-^ (Dear, dun jelez2 tau!) hihihi 

Sempat lagi amek gambor b4 kua lunch~ 0ps! pic yang agak tidak sopan yer..One More!

Ala..gambor bergegor la plak..sony junior nih boikot gue la tu..T.T

p/s : hm..pelik bangat sih gue..taem jumpa jarang2 lu, bukan maen ag beria amek gambor setiap kali p dating.. sekarang, mentang2 la ari2 jumpa, nak amek gambor sesekali sesekala pon susah..>_<

Monday, April 25, 2011

Menghitung Hari..Detik Demi Detik..

Hihihi..lam bebanyak wiken, wiken nih paling best~ y? coz wiken nih gue juz keje 3 ari jer.. hihihi syok nye rase.. ^^

Isnin da abis, tinggal lagi selasa ngan rabu..xsabarnye.. (hoh, bukan maen lagi hang ek!) err..=.=' hihihi

Actually, ari kamis nih gue ade intebiu..(intebiu lagi?) hm..tu lah.. lau xsilap gue, nih intebiu yang 1st kot untuk tahun nie? lau yang last year lak, xsure lak dah bape kali gue p intebiu..hihihi walau da berpengalaman p intebiu (konon2 nye) p still xkonfiden2 lagi! >_<

Ala..xkesah la kan.. lau dah memang rezeki kite, Insyaallah.. xkan kemana punya..(leh pakai ker ayat tu?) hihihi (ayat pasrah jer)

Point gue yang sebenar-benarnya ialah..

Gue tersangatlah tidak sabar mau pulang ke kampung halaman tahu! hihihi lame tol xbalik kg.. lau xsilap gue, kali terakhir balik kg. masa ari raya Aidiladha ritu kot..(lau xsilap la) hoh..bio betoi..tahun lepas tu..ish3,

Xtvt selama 3 @ 4 ari kat kg. nanti of coz la sume da di plan kan dengan teliti kan..hihihi p, ye lah..kite hanya merancang, tuhan yang menentukan~ =)

1st of all, of coz la mau berkumpul ramai2 lagi~ hihihi p sayang, coz my big bro bersama anak2 sedara tercinta xjoin kitorang balik kg. coz k.ipar gue sekarang ngah final exam..hm, xpela kan..nak buat macam mana..T.T

Lagi, gue mau ketemu sama nenek gue.. uhuk..kangen bangat sih sama kamu..>.<

Lagi..gue mau makan siang sama pacar gue di rumah nenek..hihihi (bio betoi hang nih!) betul la kot..=P

Lagi..gue mau p dating sama bestie gue di Kbmall~ hee (asik2 kbmall, asik2 kbmall) yela..nak p dating kat ner lagi kan..hihihi

Menghitung hari.. Detik demi detik.. Menunggu itu kan menjemukan.. Namun ku sabar.. Menanti jawabmu.. Jawab cintamu.. Ops.. terlebih suda..=P

Saturday, April 23, 2011

Bajet Semata2

Hm..xtau la nape..dari pagi tadi lagi amarah gue nie wat hal..

Biase la pompuan kan.. lau ape yang die nak @ harapkan xdapat @ xmenjadi, mula la buat perangai..(ke gue sorang jer pompuan yang macam tu?) hihihi

Nak dijadikan cite, taem gue ngah tido tadi pon amarah nie leh wat hal..

Ye la, sape xsentap kan..ngah tido syok2, tup2 ade call masuk..dari pemanggil yang xdikenali lak tu..

Die yang call kite, kite lak yang kena cop banyak songeh? kononnye macam polis laa soal itu, soal ini..

Hek elleh bro..gue tanya jer hang tu sape, mana la tau kot2 skandal gue ke ape ke kan..

Last2, xpasal2 kena sound ngan gue! huh, amik ko.. kaco lagi masa tido gue..

Nak dijadikan cite lagi, bila gue da mula bertenang, ade lak msg yang bikin gue sentap..

Alahai..stress la plak~

Lantak hang la, malas nak layan..

Gue amik dua2 asset yang gue ade, terus set kan to silent mode! hah..dok diam2 la korang kat situ~

Kite tengok bape lama silent mode tuh leh bertahan! hahaha

p/s : malam nie kitorang dinner ngan megi jer..biase la, malas masak punya pasal, megi pon jadi la kan..tu pon nasib baek akak aku tu dengan sukarelanya nak masak kasi 2 orang adik die nih makan..hehehe yang xtahannye, sempat lagi akak aku tuh kua kan statement yang mengatakan megi masakan aku yang paling sedap antara kitorang ber3..hah, amik ko! xke terharu dengar statement die tuh..hahaha

Berhenti Berharap!

Wiken yang ku tunggu2 selama seminggu nie tersangatlah hampeh tahu! bikin gue panas jer..huk3, T.T

Dan tetibe, bait2 yang tidak diundang terngiang2 di benakku..

Mana janji manismu..mencintaiku, sampai mati..(err..=.=')

Aku berhenti berharap, dan menunggu datang gelap..(err..=.=')

Ok, cukup! xkuasa i nak layan..huh,

Ari sabtu, biase la..keje halfday..masa gue on da way nak balik tadi, OMG!

Gue ketemu sama k.faizah a.k.a senior gue masa kat poli dulu lorr..hihihi

Makin berisi no..xpasal2 gue konfius tol ke tu k.faizah.. nasib baik die yang tegur gue dulu..hee

Oleh sebab tren dari ofiz ke umah gue hanya 2 station, xsempat nak borak panjang2..

Kata k.faizah, die nak p jenjalan kat Jalan Tar..ruginye xiqot..huhuhu >.<

Xsnap gambar dengan die tadi pon rasa cam rugi gak..lau x, leh gak gue wat koleksi kat sweet + sour gue nih..hihihi (ko nie bio betui..xmalu ke nak snap2 gambor lam LRT??) ha ah..ye x ye jgk..malu 0i..kui3,

Friday, April 22, 2011

Rindu Bertandang Lagi

Saye rindu sama c die..

Semalam, b4 tdo tetibe saye teringat kenangan2 manis saye dan c die.. (kenangan pahit hang xteringat la plak kan!) hihihi

Walau kami sempat bersama selama 6 bulan, entah kenapa..saye terasa bagaikan 6 saat jer.. (uit, ini sudah melampau!) err..=.='

Pagi2 saye dikejutkan dengan kemerduan suara c die..tanpa c die, subuh saya tentu terbabas..tapi, alhamdulillah..selama saye bersama c die, subuh saye terjaga rapi..thanks awak..

Kalau saye sunyi tanpa teman, c die selalu ada di sisi saye.. menemani saye setiap detik.. sungguh, saye rindu die sangat2..

Tambahan pula, c die xpenah lupa untuk ingatkan saye yang kadang2 terlupa.. sometimes, saye akan jadi orang 1st yang wish kan bufday teman2 sebab c die akan sentiasa ingatkan saye setiap 00.00 a.m..thanks sekali lagi awk..

Perkara yang paling saye sukai ialah c die tidak pernah bosan merakamkan saat2 manis saye bersama teman2 dan family..

Saye tahu, die juga tahu betapa dalamnye sayang saye pada die..saye menjaga die bagaikan menatang minyak yang penuh..

Tapi..

Entah mengapa..xde angin, xde ribut, tetibe die pergi tinggalkan saye sendirian.. saye menangis semahu-mahunye.. xdapat saye bayangkan kehidupan saye tanpa die di sisi..lihatlah, betapa saye terlalu bergantung pada c die..

Yang patah tumbuh, yang hilang pasti berganti..ye saye tau.. jujur saye katakan : 

Semua tak sama, tak pernah sama..
Apa yang ku sentuh, apa yang ku kecup..
Sehangat pelukmu, selembut belaimu..
Tak ada satupun yang mampu menjadi sepertimu..

Semua x Sama by Padi..=)

...The Moments We Shared Together Each Day, The Love We Shared In Every Way...

p/s : i miss u sony chan..T.T

Thursday, April 21, 2011

Hoh! tu dio..=P

Baek punya 2nd header! hahaha (hampeh tol la hang nih)

SS sangat tidak seswai disini tahu! ini adalah testimonial make-up semata2~~ h0h0h0 ^0^ (mentang2 la stok baru sampai) =D

Oleh sebab stok eye shadow gue semakin meriah, ari2 gue merajinkan diri bermekap-mekapan dahulu b4 p ofiz..selalu gue p ofiz ngan natural beauty jer..(natural beauty la sangat!) =P

~My 2nd header, My 2nd header~

p/s : sile jangan meluat dengan header baru saye..=.=

Tuesday, April 19, 2011

Hidup Ini Hanyalah Sementara

Ya Allah..

Sungguh aku sangat tidak mampu untuk mengawal emosi murahanku ini..T.T

Rutin harian ku sama cam biasa..bukak2 fb, aku mesti tengok upcoming events dulu.. lau ade bufday teman2, aku akan wish.. 

Nak dijadikan cerita, bila aku bukak jer fb td, lam hati, hm..ramai gak bufday 19hb nie.. aku bukak fb diorang satu persatu..


1st, Nik RK, then aku abaikan dulu coz xkenal sangat @ xkenal langsung sape c Nik RK nie..

2nd, Nor Farhana Saidina Hamzah..hm, dak sekolah rendah aku dulu..ape lagi, wish jela yang aku boleh bagi..hihihi

3rd, Rahimi Raihan..yang nie pon aku xkenal..lau xsilap aku, dia penah xpuas at ngan aku coz aku menang masa join contest cute muslimah dulu..aku pon heran nape die leh add aku.. yang lagi mengherankan aku, nape aku leh accept die lak? hahaha hampeh tol la hang nie..last2, aku tutup jer fb die..xkuasa nak wish~ =P

4th, Ramzi Sagat..dia pon dak sekolah rendah aku gak dulu..oleh sebab aku xrapat sangat + xpenah bertegur sapa dalam fb nie, aku tutup jer fb dia tanpa sempat nak wish pape..(alasan) hik3,

Last2, tinggal fb Nik RK jer yang aku belum tutup..bila aku tengok jer kat wall die, inna lillah wa inna 'ilayhi raji'un..


Ucapan2 selamat hari jadi yang aku biasa tengok kat wall bufday2 boy & girl, satu dua jer yang aku nampak kat wall die..yang laen sume ucapan Al-Fatihah..mungkin ade yang masih xtau die dah xde kat dunia nie..die dah meninggalkan dunia yang fana ini sejak 23 Februari 2010 dan ini menandakan, aku dah frens dengan die da lama tapi xpenah tau die dah xde..sangat terkilan disitu walau kami xpernah mengenali antara satu sama laen..

Walaupun kami  xpernah bertegur sapa, hanya Al-Fatihah yang mampu aku sedekahkan kepada arwah sebagai salam perkenalan kami..

Komen terakhir arwah..2 ari sebelum kematiannya..

Status terakhir yang sempat di update oleh arwah, juga 2 ari sebelum kematiannya..

Teman2 yang mendoakan arwah..

16 ari sebelum kematian arwah..mensyukuri nikmat yang diberikan oleh Allah S.W.T sebelum menghembuskan nafas yang terakhir..

p/s : semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..=)

Monday, April 18, 2011

Zaman Kerosakan Kasut2ku

Oh tidak..semakin hari, kasut2ku semakin menunjukkan belangnya..

Rnie merupakan hari kerosakan kasutku yang ke3 pasang..huk3,

Selidik punya selidik, rupa2nya, bukannye banyak pon koleksi kasut yang gue ade..

Ditolak dengan 3 pasang yang dah xpired, tinggal jer lagi 3 pasang yang high heel punya..

Cam ner leh jadi cam nie nie..teruk la gue lau ari2 p keje pakai high heel jer..T.T

Adoi..lau setakat p jalan2, boleh jer gue kasi terjah c high heel nie..huhuhu =.='

Mungkinkah ini masanya untuk gue kembali menjinakkan diri lagi dengan shopping online? Maklumlah..gue mana la ada masa nak p jenguk2 kasut kat kedai by kedai..(bajet bz) kui3,



Uit??

Xde angin xde ribut tetiba muncul mende nih..hihihi (sajer nak interprem koleksi eyeshadow gue yang terbaru) =P

Sunday, April 17, 2011

Antara Saya dan Wiken

Hihihi..wiken gue kali ini tersangatlah padat tahu!

Kalo da padat tu, penat itu adalah satu kemestian!

Meski pon penat, gue tetap enjoy~~ hee =D

Menu untuk xtvt berBBQ + berSTEMABOAT~ hee (sangat kenyang ^-^)

Masa untuk beramah mesra dengan kakak a.k.a NaNa ChaN b4 gerak ke Melaka Bandar Bersejarah..(p anto adik bomsu kat SBP, Selandar) >.<

Next, turn beramah mesra ngan Qif2 lak..amboi qif2..mentang2 la xcited nak bergambor ngan Cik Ma, baju pon xsempat nak pakai ek..seksa seksi gitu..hik3,

h0h0h0..b4 meneruskan perjalanan, kita berehat sebentar bersama kit-kat A&W~ hotdog tersebut sangat tidak sedap menepati selera gue..T.T (tetiba terselit gambor kapal yang sempat disnap oleh gue) hihihi

3 situasi yang berlainan! yer, saye tahu! dari muka yang xcited nak p jalan2 kepada muka yang slipy n kepenatan! kasihan bangat sih sama kamu..hahaha

p/s : walau xsempat nak p dating, leh dinner sama2 pon da lebih dari mencukupi..thanks dear! ILUB~ =P

Driving Class Yang Tiada Penghujungnya

Huh..tajuk memang x bleh blah! tapi, ia tersangatlah bertepatan dengan situasi yang gue alami sekarang..

Kadang2, gue rasa menyesal sangat2 amik driving class nie..entah kapan la sume nie akan berakhir..>_<

air muka yang begitu terserlah kebosanannya dengan sandiwara kelas memandu ini..(banyak la ko punya sandiwara) =P

sampai jer kat litar, cikgu mintak start dengan parking..hah, amik ko..panjang bebebo Q nyer..

Tunggu punya tunggu, haa sudah..dah nak sampai turn gue..nervous nih..3 minggu gue skip class..hihihi

Settle parking, proceed dengan tiga penjuru lak..

huh..nasib baek sume berjalan ngan lancar..alamak, stereng c kancil nih boikot gue la plak..

Lagi sekali, lagi sekali..haa..muke puas at leh posing taem tunggu Q nak naek bukit..hihihi

C bukit nie pon kasi gue nervous gak nih..haa sudah..

4 @ 5 round jugak laa gue practice sensorang..cikgu dah lesap entah ke mana..huh, capek siot!

Dah genap 2 jam, turn naek motor lak..sempat snap sekeping jer..hee naek motor dalam 3 round, hujan lebat la plak..x pepasal gue merempit dalam litar nih..kui3,

p/s : dengar2, test JPJ gue pada 5hb @ 10hb nih..entah ye entah kan tidak..ritu bukan maen lagi, nak booking bulan April konon, tup2..habuk pon tarak..

Friday, April 15, 2011

Hati Yang Kau Kesoti

Kesot ati eh sero rnie..

Dun ask me y..(for those yang terlibat secara langsung n x langsung?)

Coz my answer is :-

Biarlah Rahsia..(by Siti Nurhaliza)

Ah..pekejadah layan sume tu..layan pic2 masa p dating kat i-city ritu lagi best~~ (lau xsilap, kitorang p masa new year kot? 01/01/11)

Cantiknye pokok limau mandarin nie..(tol ke nie limau mandarin punya pokok?) maen hentam jer c EmMa ChaN nie..hihihi

Saranghae yang agak tidak menjadi..(agak tidak menjadi ok, bukan nye x menjadi langsung!) macam la gue kesah saranghae hang tuh menjadi ke x? Err..=.='

Alangkah bestnyer lau ari2 abang rusa nie sudi jemput n hantar i p ofiz.. rasa cam dunie nie, ana yang punya..>.<

Sempat lagi hang lepak kat tengah2 jalan cam tu ek..(berehat sebentar bersama kit kat lorr)

Bangau 0wh bangau, kenapa engkau kurus..macam mana aku x kurus, ikan x mau timbul..ikan x mau timbul.. ikan owh ikan, kenapa xmau timbul.. macam mana aku nak timbul, bukan tempat aku.. bukan tempat aku..(hoh, amik kau bangau!)

Katak @ kerangka katak = c katak yang seksi..hahaha

Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..(kata c emma chan kepada pasangan bangau tersebut)

Let me hug u pls..(blushing *.*)

Sedang memikirkan hala tuju masing2..(hala tuju la sangat!) hahaha

C putih yang anggun..i like~ ^^

Thursday, April 14, 2011

Mata Yang Kerambangan

Siyesly! mataku tersangatlah rambang melihat bebaju yang lawa2 ini..owh..Onesly! dis year is my year~ hihihi ^_^ (hm??) hee..=D

Raye tahun nie gue mau pilih baju raye sendirian berhad! Hooray~~ da lame x merasai nikmat pilih baju raye sendiri..huk3,

Last year, nape ek gue x pilih baju raye sendiri..xpasti lorr awat..p x kesah sangat coz taste diorang (my mum n my sis) pon not bad gak..(macam la taste hang tu terbaik sangat!) err..=.='

2 years ago lak, awat ek? hm..gue study lagi lorr masa tu..mana la sempat kan nak pikir sal baju2 raye nih..(chewahh..) hahaha

My 1st choice!
0wh..patung ini kelihatan sangat ayu..akan ayukah gue nanti? hihihi =P
My sis pon bagi respon yang positif gak sal baju nih..yang hampehnye, awat owner butik nih xreply2 lagi msg gue..masih available kah anda? huu T.T

My 2nd choice!
i pilih yang hujung sekali, kaler merah punya~ hee cantiknye..tapi, awat my sis cakap xcantik langsung! huk3, hatiku sangat terguris dengan kata2 beliau sebentar tadi..wu3, T.T

My 3rd choice!
saye berkenan yang kaler biru..oleh sebab tiap2 tahun, baju raye kitorang xpenah lebih dari 2 pasang, saye nak replace yang nie ngan yang 1st choice tadi tapi my sis cakap yang nie pon xlawa..ape nie..huk3, T.T

yang nie pon lawa..>.<

yang nie pon sama..lawanye..>.<

p/s : 1st taem nak try beli baju raye secara on9..cantikkah bebaju ini? saye perlu berani menanggung risiko..lau memang cantik cam gegambar ini, i'm lucky~ lau x cantik, buat2 cantik jela yer EmMa ChaN! (padan muka hang) sob3, >_<

Monday, April 11, 2011

Kerinduan

Huu..rnie gue kerinduan coz gue x p keje..malas ker?

Bukan malas ok!

Dah tu?

Saye x sihat cikgu..hek elleh, macam la Cikgu Zati kesah hang sihat ke x sihat..kui3,

Ok, cukup..

Gue da rasa xsedap badan sejak malam tadi lagi..sehinggakan my dear sms jam 4 a.m pon gue terdaya lagi nak reply..kalau hari2 yang laen, haram gue nak reply..tido m**i wei..hahaha

Bangun pagi2, gue quatkan jugak diri gue yang x berapa nak quat nie mandi manda cam biasa..Oleh sebab keinginan untuk p kerja sangat tidak setanding dengan keinginan nak berehat dirumah, gue sms jer bos inform gue nak minta cuti..1st taem tau amik cuti sebab x sihat..huk3,

Seharian gue habiskan cuti gue dengan terlantar atas katil..perasaan best dan xbest bercampur aduk..perasaan rindu begitu membuak2..Dear, I miss U So Much~ >.< Sms dan Call sangat tidak mencukupi tahu..T.T (sangat tamak haloba, nak berkepit jer 24jam) hahaha =P

Pic yang menjadi tatapan gue sepanjang hari ini..T.T (mentang2 la pic nih wallpaper phone hang ngan die!) =P

p/s : rindu punya pasal, sakit ini ku ketepikan dulu..jom bersiap2 p Pasaraya Hero cari barang dapo ngan my dear..hee ^^

Saturday, April 9, 2011

Lesen Oh Lesen

Sarah Daniel

That's my License Teacher's name! huh..sangat hampeh ok!

Semalam, gue sms tanya die ari ahad nie a.k.a esok ade class tak?

Jam 9.15 p.m tadi bwu die call tanya, lau class jam 11.00 a.m boleh tak?

Hm..ok la jgk kan, at least, gue leh tido lu..hee i like~ ^^

Yang x like nye, ade ke patut die g tau gue class esok, blaja keta 3 jam..u pon dah lupe kan? Bila gue tanya sal class untuk motor, die kate minggu depan bwu kite buat class penuh, kete ngan motor sekali..

Hek elleh c Sarah Daniel nie..nak cekik darah gue la tu buat class banyak2 jam..hang tau x gue nie da penat blaja benda yang sama jer..alih2 bukit, alih2 bukit..lepas tu parking lak, jalan raya bwu sekali..class bukan maen lagi berjam2 gue pergi..u bikin masa i terbuang jer tau x..huk3, sedih..T.T ape salahnya buat jer class penuh yang hang inform tadi, buat jela class kete ngan motor sekaligus..x yah bikin gue ke sana ke mari berulang kali..da abis class, test jer JPJ terus..bosan + penat tau x setiap kali blaja benda yang sama jer..huh!

nyesal gue tersangkut ngan iklan nih! sumpah gue nyesal! huk3, >_<

Da deal kononnye esok nak p class jam 11.00 a.m, tup2 timbul plak perasaan x puas hati hasil dari perasaan malas yang membuak2 nak p class berulang kali..hik3, gue pon sms jer la c Sarah Daniel nie tanya, u cakap tadi minggu depan class full kan, kalau macam tu, kite buat class minggu depan jela k? die x reply la plak sms gue..ntah paham ntahkan tidak maksud gue tadi..ahh..lantak hang lah..malas nak layan! huh..

p/s : banyak kali tol gue mengeluh..hampeh tol la..

Friday, April 8, 2011

Ku Menunggu

Ku menunggu..

Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu..

Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu..

Ku kan selalu di sini untuk menunggumu..

Ops! tersasul suda..=P

Actually gue sedang teruja menunggu ketibaan my gifts of love

Eh, bukan..menunggu ketibaan My Pinky Yang Cun..hee

Cun kah ia?

Tunggu~~ =')

C Pinky n Da Geng ^^

Cantik menarik tertarik kau memang da bom~~

0wh..c pinky..cantiknye kamu.. sangat menarik hatiku.. (cantik kan kan?) hee..

Guess wat? 1st taem gue jumpe c pinky nie kat album c Aliss's Wonderland tau..

N guess wat? (again) this pinky will be my gifts of love from my dear tau.. (swit x, swit x) hee i like!

...c pinky yang cun...

...c black yang menawan...

...c brown yang segak...

...c putih yang gojes...

...c tompok yang moo...

Lau boleh kan, sume kaler gue nak kebas tau..nasib baek ekonomi x mengizinkan..(nak kebas sume la sgt) hahaha

p/s : watak sampingan tak perlu menonjol sangat k..(ditujukan khas kepada yang berkenaan) hik3, =P