Monday, April 25, 2011

Menghitung Hari..Detik Demi Detik..

Hihihi..lam bebanyak wiken, wiken nih paling best~ y? coz wiken nih gue juz keje 3 ari jer.. hihihi syok nye rase.. ^^

Isnin da abis, tinggal lagi selasa ngan rabu..xsabarnye.. (hoh, bukan maen lagi hang ek!) err..=.=' hihihi

Actually, ari kamis nih gue ade intebiu..(intebiu lagi?) hm..tu lah.. lau xsilap gue, nih intebiu yang 1st kot untuk tahun nie? lau yang last year lak, xsure lak dah bape kali gue p intebiu..hihihi walau da berpengalaman p intebiu (konon2 nye) p still xkonfiden2 lagi! >_<

Ala..xkesah la kan.. lau dah memang rezeki kite, Insyaallah.. xkan kemana punya..(leh pakai ker ayat tu?) hihihi (ayat pasrah jer)

Point gue yang sebenar-benarnya ialah..

Gue tersangatlah tidak sabar mau pulang ke kampung halaman tahu! hihihi lame tol xbalik kg.. lau xsilap gue, kali terakhir balik kg. masa ari raya Aidiladha ritu kot..(lau xsilap la) hoh..bio betoi..tahun lepas tu..ish3,

Xtvt selama 3 @ 4 ari kat kg. nanti of coz la sume da di plan kan dengan teliti kan..hihihi p, ye lah..kite hanya merancang, tuhan yang menentukan~ =)

1st of all, of coz la mau berkumpul ramai2 lagi~ hihihi p sayang, coz my big bro bersama anak2 sedara tercinta xjoin kitorang balik kg. coz k.ipar gue sekarang ngah final exam..hm, xpela kan..nak buat macam mana..T.T

Lagi, gue mau ketemu sama nenek gue.. uhuk..kangen bangat sih sama kamu..>.<

Lagi..gue mau makan siang sama pacar gue di rumah nenek..hihihi (bio betoi hang nih!) betul la kot..=P

Lagi..gue mau p dating sama bestie gue di Kbmall~ hee (asik2 kbmall, asik2 kbmall) yela..nak p dating kat ner lagi kan..hihihi

Menghitung hari.. Detik demi detik.. Menunggu itu kan menjemukan.. Namun ku sabar.. Menanti jawabmu.. Jawab cintamu.. Ops.. terlebih suda..=P

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

eh kelantan ka? tingin nk pi..

Mizz ErMa said...

xpenah p ka kelantan? moh la join kitorang p Kbmall..(mcm la hang penah p kedah!) err..=.='

C.L.I.C.K.2