Friday, April 15, 2011

Hati Yang Kau Kesoti

Kesot ati eh sero rnie..

Dun ask me y..(for those yang terlibat secara langsung n x langsung?)

Coz my answer is :-

Biarlah Rahsia..(by Siti Nurhaliza)

Ah..pekejadah layan sume tu..layan pic2 masa p dating kat i-city ritu lagi best~~ (lau xsilap, kitorang p masa new year kot? 01/01/11)

Cantiknye pokok limau mandarin nie..(tol ke nie limau mandarin punya pokok?) maen hentam jer c EmMa ChaN nie..hihihi

Saranghae yang agak tidak menjadi..(agak tidak menjadi ok, bukan nye x menjadi langsung!) macam la gue kesah saranghae hang tuh menjadi ke x? Err..=.='

Alangkah bestnyer lau ari2 abang rusa nie sudi jemput n hantar i p ofiz.. rasa cam dunie nie, ana yang punya..>.<

Sempat lagi hang lepak kat tengah2 jalan cam tu ek..(berehat sebentar bersama kit kat lorr)

Bangau 0wh bangau, kenapa engkau kurus..macam mana aku x kurus, ikan x mau timbul..ikan x mau timbul.. ikan owh ikan, kenapa xmau timbul.. macam mana aku nak timbul, bukan tempat aku.. bukan tempat aku..(hoh, amik kau bangau!)

Katak @ kerangka katak = c katak yang seksi..hahaha

Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..(kata c emma chan kepada pasangan bangau tersebut)

Let me hug u pls..(blushing *.*)

Sedang memikirkan hala tuju masing2..(hala tuju la sangat!) hahaha

C putih yang anggun..i like~ ^^

No comments: