Thursday, April 28, 2011

Baek Punya!

Huh..hampeh tol la intebiu tadi..huk3, Al-kisahnya begini..

Jam 6.00 a.m alarm c sony junior n jam loceng gue da stat da merengek2 mintak di off kan..gue pon ape lagi, cepat2 la bangun untuk meng off kan diorang.. bersiap punya bersiap, jam 6.45 a.m my dear inform die da sampai da kat depan umah.. haa sudah..gue xsiap2 lagi nih..bersiap punya bersiap lagi, jam 7.00 a.m bwu gue terhegeh2 nak kua umah..

Macam2 jem my dear kasi gue makan pagi tadi..sedap sangat2..thanks tau~kui3, Tepat jam 7.50 a.m, gue da sampai da kat tempat yang nak dituju..huh, lega..sempat gak sampai b4 jam 8.00 a.m..kat sana, jumpa member lama taem study kat poli lu.. sembang punya sembang, adeh! perut gue meragam la plak..

Terpaksa la gue buat ape yang gue patut buat dulu..hihihi b4 tu, gue da inform da kat member gue nih, lau sesi pendaftaran da nak stat, sms la tau! die kata, wokeh! gue pon p la ngan senang at..masa tu jam 8.15 a.m kot? lam ati, huh..nasib baek laa ade member..

Dalam 10 - 15 min lepas tu, gue tengok tempat yang calon2 intebiu ngah lepak tadi da kosong! haa sudah..registration da stat ker?? gue pon cecepat register yang gue punya..lam at, awat la c member gue nih xsms pon sepatah dua kata! da setel sume, tup2 ade sms masuk.. msg dari member gue, sesi registration da stat nie..lorr.. digi gue xde line rupanya tadi..patut lorr sms die lambat masuk..

Tunggu punya tunggu, hah..amik ko! pkul 12.30 p.m ade sorang pak cik nih bacakan nama2 calon yang kena stay sampai ke petang.. n of coz, gue pon termasuk sekali! owh tidak..T.T

Sesi petang stat jam 2.30 p.m..tunggu punya tunggu, da tinggal 6 orang p nama gue still x dipanggil2 lagi.. tunggu punya tunggu lagi, tinggal laa 3 orang.. n gue adalah calon yang terakhir! OMG..huk3, berjam2 gue membuang masa kat situ gara2 perut gue wat hal..T.T sekarang, gue hanya mampu berdoa jer moga2 pengorbanan gue selama berjam2 tu xsia2..Amin..

Da setel sume, terus p Alamanda cari Black Forest Cheese n Ayam McD untuk dijadikan santapan kami berdua! hee, i like~ p mai p mai, jam 10.00 p.m jugak la gue sampai umah..adoi..capek bangat.. pukul 4.30 pagi besok lak kakak gue da kua kan surat pekeliling untuk bertolak balik kg..Uh penatnye saye~ >_<

p/s : besok de sorang budak nak kena tinggal..jangan nakal2 tau! kui3, =P

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

hehe...

zOeY zAu YaH said...

amoih sehari suntuk yer..

Mizz ErMa said...

kesian tol..hihihi

C.L.I.C.K.2