Saturday, April 23, 2011

Bajet Semata2

Hm..xtau la nape..dari pagi tadi lagi amarah gue nie wat hal..

Biase la pompuan kan.. lau ape yang die nak @ harapkan xdapat @ xmenjadi, mula la buat perangai..(ke gue sorang jer pompuan yang macam tu?) hihihi

Nak dijadikan cite, taem gue ngah tido tadi pon amarah nie leh wat hal..

Ye la, sape xsentap kan..ngah tido syok2, tup2 ade call masuk..dari pemanggil yang xdikenali lak tu..

Die yang call kite, kite lak yang kena cop banyak songeh? kononnye macam polis laa soal itu, soal ini..

Hek elleh bro..gue tanya jer hang tu sape, mana la tau kot2 skandal gue ke ape ke kan..

Last2, xpasal2 kena sound ngan gue! huh, amik ko.. kaco lagi masa tido gue..

Nak dijadikan cite lagi, bila gue da mula bertenang, ade lak msg yang bikin gue sentap..

Alahai..stress la plak~

Lantak hang la, malas nak layan..

Gue amik dua2 asset yang gue ade, terus set kan to silent mode! hah..dok diam2 la korang kat situ~

Kite tengok bape lama silent mode tuh leh bertahan! hahaha

p/s : malam nie kitorang dinner ngan megi jer..biase la, malas masak punya pasal, megi pon jadi la kan..tu pon nasib baek akak aku tu dengan sukarelanya nak masak kasi 2 orang adik die nih makan..hehehe yang xtahannye, sempat lagi akak aku tuh kua kan statement yang mengatakan megi masakan aku yang paling sedap antara kitorang ber3..hah, amik ko! xke terharu dengar statement die tuh..hahaha

5 comments:

zOeY zAu YaH said...

tq sbb baca blog saya..saya dh follow..hihi =)

Mizz ErMa said...

hee..most welcome~~

zOeY zAu YaH said...

=)

zOeY zAu YaH said...

efa..mana entry baru? nakkkkk bacaa...hihi

Mizz ErMa said...

ala..nape efa lak..emma lorr..=( erma pon leh gak p sy prefer emma lagi..hihi

C.L.I.C.K.2