Tuesday, January 31, 2012

Ada Apa Dengan 21 Jan 12 =P

Hahaha..of coz lah tak ada apa2 selaen merupakan ari ulang tahun gue yang ke-23 tahun! ehehehe (perlu ke mention-kan berkali2 tang hang punya bufday tuh?) err..err..tak perlu pon tak ape sebenarnye..=.=' (hah, tau pon!) err..err..hihihi =D oh ya, 21 jan yang lepas, gue dan c eraziwan balik kampung..seminggu u! maklum ler, kampung kitorang nih jaoh..kalo jalan clear, 8 jam sampai ler kami tapi kalo dibuatnye jalan tuh jem teruk, 12 jam pon belum tentu lagi sampai mak!

Nak dijadikan cite, 21 jan tuh sepatutnya gue keje..so, kitorang plan ler nak bertolak lepas gue abis keje kan..sharp pukul 1 petang kitorang gerak tau..sanggup tu skip lunch semata2 xnak terjerumus ke dalam kancah kesesakan lalu lintas..(perghh, kemaen lagi ayat hang ek!) h0h0h0 tengok orang ler beb..kui3, haa..konon2 nak elak jem teruk kat tol gombak, kitorang lalu ler highway kuala kangsar tuh..tapi tu lah, kalo da jem tu, highway mana pon sama aje..

sebagai permulaan entry, of coz ler gue akan taruk gambor c bufday girl dulu! hahaha jangan xtau, c bufday girl nih kemaen lagi excited nak balik kampung..maklum ler, da lama sangat xbalik kampung kan..sob, sob,

nih pulak pic taem kitorang da selamat sampai kat grik setelah berhempas pulas meredah jem yang kemaen lagi teruk sepanjang perjalanan tadi..huh, rasa macam sejuk aje hati bila mata nih dihidangkan dengan banjaran ciptaan Ilahi yang kemaen lagi tersergam indah itu..=') 

okeh, kembali kepada topik asal, sweet 23rd dear..^^ da besar panjang rupanya tuan belog nih..(err..sejak bila pulak bufday hang jadi topik asal dalam entry nih?) ah, layankan ajelah songeh c tuan belog nih! hahaha

di usia yang telah pun mencecah ke angka 23 tahun ini, gue dengan rasa rendah dirinya ingin memanjatkan kesyukuran yang tak terhingga ke hadrat Ilahi, dengan limpah kurnia-Nya dapat lagi gue sama2 menikmati kenikmatan hidup di alam yang fana ini..alhamdulillah, (",)

last but not least, (sambil pejamkan mata rapat2, tadah tangan and make a birthday wishes sambil meng-aminkan doa sendiri2!) hihihi yela, kata orang tua2, (entah orang tua mana yang cakap macam tu, gue pon xtau) hik3, =P kalo ade orang dengar permintaan hati kita, permintaan tu susah nak jadi kenyataan..entah betul entah kan tidak, wallahualam..=)

Oh ya, ceritera tang gue balik kampung tadi tak habis pon lagi..hehe oleh sebab kitorang telahpun terjerumus ke dalam kancah kesesakan lalu lintas yang maha dahsyat itu tadi, gue pon kemaen lagi helo mummy gue kat kampung tuh konon2 nak inform la kan, malam nih maybe gue sampai lewat malam..so, gue singgah tido kat umah nenek aje la, xberani la mum nak balik umah kita yang sudah terang lagi bersuluh nun jaoh dipelusuk kampung sana..hehehe 

Mummy gue pon ape lagi, on-kan aje la plan gue tuh..keesokan pagi nye pulak, mummy gue helo suruh gue bukak pintu umah nenek sebab die sekarang betul2 kat depan pintu masuk umah nenek..terkezut beruk mummy gue taem gue bagitau die gue sekarang bwu aje sampai kat kota bharu, kelantan..mau tak terkezut, kitorang kemaen lagi gerak pukul 1 petang, tup2? +- pukul 8.00 pagi bwu kitorang sampai der! sabo jelah~~


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~





Monday, January 30, 2012

Kami @ Melaka + Nilai 3! =D

Alhamdulillah..seperti yang dirancang oleh kami bertiga a.k.a gue, c eraziwan dan en.azmi, ahad yang lepas2 kami selamat sampai di kediaman teman gue yang bertempat di kg. gedong lalang, melaka..hehehe jaoh tol kami berjalan kan..tujuan utama kami ke sana of coz lah sebab nak p bertentang mata dengan satu-satunya puteri  mereka (setakat nie la kan) yang bernama raja damia qasrina binti raja hapizi..(wah, terror tol gue leh ingat nama anak die!) =D

Mengikut apa yang dirancang, kitorang akan bertolak pada sebelah pagi dan akan bertolak balik pada sebelah petang n thank god, itu lah yang terjadi..hihihi yela kan, kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan..=) nak dijadikan cite, pepagi lagi gue sudah gigih bangun bersiap..uhh, tipulah kalo gue cakap gue xmengantuk..gue asyik menguap aje sepanjang perjalanan tau..(boleh percaya ker?) hm..boleh la kot? hahaha

haa..ini dia c emma chan yang kemaen lagi gigih memandu daripada cheras ke melaka yang jaoh nun disana..(jaoh la sangat!) keh keh keh =3

hm..kalo xsilap, perjalanan kami nih memakan masa selama 2-3 jam jugak..tapi xkesah la bape jam pon kan, janji selamat sampai sudah! hihihi

sampai aje kat destinasi yang dituju, tanpa membuang masa lagi, gue pon teruslah menerkam baby damia yang sedang tido dengan nyenyaknye itu..sampai menangis2 baby damia nih terkejut dengan kehadiran gue..alahai, kesian pulak k.emma tengok..sorry la sayang..hik3,

dengan bantuan c ibu, baby damia telah pun selamat berpindah tempat..al-maklum ler, baby damia nih kan kecik lagi, so gue x berani la nak angkat dia dari buaian tadi..hehehe (alasan kah?) err..=.=' ah, x kesah la kan..hehe tanpa membuang masa jugak, bermula lah sesi memberikan hadiah yang tak seberapa ini..=)

alahai..switnye baby damia nih..taem nih kitorang on da way nak p pasar..haa, jangan tak percaya, baby damia nih sakan bergelak ketawa taem gue aje yang meng-agah dia tau..hehehe (elleh, entah boleh percaya entah kan tidak!) amboi3, mulut tu macam xde insuran aje..

balik aje dari pasar, kitorang pon teruslah buat ape yang patut kat dapo tu..haa, menu kitorang pada hari itu ialah tom yam, telur dadar, ikan masin dan sambal belacan aje..simple2 sudah..(ada gaya nak jadi master chef malaysia tak kitorang berdua nih?) hahaha

da setel sesi masak memasak dan makan memakan, tibalah pula masanye untuk sesi susu menyusu baby damia nih pulak..=)

dan, tak dilupakan jugak dengan sesi perasan keluarga bahagia sebentar bersama c emma chan, baby damia dan c eraziwan! hahaha (hm, keluarga bahagia la sangat c emma chan oi!) =P

tepat jam 3 petang, kitorang pon angkat la kaki kan..insyaallah, kalo xde aral, len kali k.emma datang jenguk baby damia lagi yer..=) hm, masa on da way nak balik tu, en.azmi ajak kitorang singgah kat nilai 3 sat..haa, gue pon ape lagi..teruslah meng-on-kan aje plan en.azmi tu sebab gue memang da lama nak datang cuci mata kat sini..hihi

oleh sebab masa agak mencemburui kami, kitorang sempat jalan2 cuci mata kat area nie aje..kalo tak silap, nama tempat nih textile walk kot?

da penat jalan2 cuci mata kat textile walk, kitorang singgah la sat kat depan pintu masuk nilai 3 tadi..konon2 sesi photography bersama dslr en.azmi yang ohsem la kan..ngeh ngeh ngeh =')

gambar penutup untuk entry kali nih ialah, merenung jaoh memikirkan masa depan..huhu tetiba aje gue teringat akan satu dialog dalam cite ombak rindu yang berbunyi, redha itu ikhlas..pasrah itu menyerah.. (uit, motif hang ialah?) entah..tepuk dada tanya selera..(boleh macam tu?) hehehe


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






Sunday, January 29, 2012

Sabtu Yang Dinantikan..=')

Haa, tak laen dan tak bukan, kitorang p dating2 lagi! hahaha..sabtu lepas, (entah lepas yang keberapa, gue pon xpasti!) =P hm, kalo xsilap, seminggu before gue punya bufday kot? hehe..oh ya, 21 jan lepas merupakan bufday gue..so, epy belated bufday dear..da genap 23 tahun rupanya tuan belog nih ek..da besar panjang, da boleh kawen da..(kawen2 tu slow2 skit ek!) hahaha

Gue punya bufday 21 jan, eraziwan punya bufday pulak 24 jan..so, gue terpaksa la wish lagi sekali kan..epy belated bufday dear..da genap 23 tahun rupanya c eraziwan nih..da besar gedabak, da boleh kawen da..hahaha (copy paste aje keje hang ek!) =P hm, oleh sebab 21 jan yang lepas kitorang plan nak balik kg, so seminggu b4 tu kitorang kua la p jalan2 cari bufday gift..hehe

Biasanya kitorang kua sebelah petang, lepas zohor macam tu la..kitorang jarang sesangat kua pepagi..maybe sebab tido lebih menjadi keutamaan kot? (boleh macam tu?) hahaha so, seperti yang dirancang, sabtu tu kitorang kua ler nak p cari hadiah hari jadi kan..sesambil tu, nak p cari hamper gak untuk baby damia a.k.a baby kawan gue yang berada jaoh nun di melaka..


kita makan dulu! =D jujur gue katakan, kalo nak dibanding kan prosperity burger nih dengan GCB yang dulu, gue lebih suka GCB..rasa die jaoh lebih sedap berbanding c prosperity nih..uhuk, gue kecewa~T..T

da setel mam,kitorang p melepak di sogo pulak..tapi sebelum gue memulakan operasi, kitorang p bikin member card dulu..gue pon xtau nape c eraziwan nih beria sangat nak bikin..tapi macam biasa lah, gue follow aje..huhuhu

tadaa~~
my bufday gift from c eraziwan..lawa kan handbag nih? of coz ler lawa, gue sendiri yang pilih tau! h0h0h0 =P thank you dear..=)

lepas tu, kitorang p serbu kat kawasan baby pulak..jenguk punya jenguk, gue rembat aje hamper nih..die punya harga pon berpatutan..(macam la hang nih biasa sangat dengan harga barangan baby!) err..=.=' hehehe

setelah sepetang lamanya kitorang gigih meluangkan masa bersama di sogo tuh, malam tu pulak, kitorang singgah la sat kat tutti frutti nih sebelum balik..tetiba gue rasa heran, staf kemaen lagi ramai, nape customer kena layan diri jugak? hm..

c eraziwan yang sedang menahan kesejukan dek penangan aiskrim..kelakar pulak gue tengok..kui3,

malam tu pulak, akak gue ajak p temankan dia cari barang kat midvalley..OMG, penat p jenjalan di siang hari tadi belum pon hilang, memalam hari kena kua p jenjalan lagi..oleh sebab gue seorang adik yang baek, so gue follow aje la..kat midvalley tu, sempat pulak gue rembat kad untuk kasi kat baby..hehe

Setel aje temankan akak gue cari barang, kitorang singgah ler mam sat kat food court midvalley tuh..penat punya pasal, nak makan pon gue rasa xlarat..(boleh macam tu?) kui3, sampai aje kat umah, tunggu ape lagi..gue terus lah menghanyutkan diri ini dengan jayanya di alam mimpi..esok pagi nak kena bangun awal pulak, ada appointment di melaka nuh..ceh, bajet busy la pulak! hahaha


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






Saturday, January 28, 2012

Our 1st Anniversary! =D

Wah..sumpah, cepat tol masa nih berlalu kan? uhuk..dan sumpah lagi sekali, da lama betul gue menghilang kan? (ade kitorang kesah?) hahaha kejam betul..hm, untuk makluman, gue bwu aje habis bercuti panjang..seminggu tau gue bertapa kat kg tu..uhh, sumpah, syok bangat!! ehehehe oh ya, berbalik kepada cite asal, pejam celik pejam celik, da setahun rupanya usia c sweet + sour gue nih..da besar panjang rupanya die..sob, sob,

Bila gue pk pk kan balik, hm..rasa macam bwu semalam aje gue bikin c sweet + sour nih..n rasa macam bwu semalam jugak gue kemaen lagi rasa excited nak edit itu, nak edit ini, nak edit cenggitu, nak edit cenggini, kenkononnye semata-mata nak kasi c sweet + sour gue nih kelihatan cantik menarik tertarik seperti belog2 yang laen la kan..xde la nampak macam comot semacam aje..hehehe =D

Hm, sepanjang setahun gue bertungkus lumus membesarkan c sweet + sour nih, jujur gue katakan..gue rasa bahagia sesangat sebab dengan adanya c sweet + sour nih, gue bisa berkongsi suka dan duka gue kat sini..lepas tu pulak, gue boleh buat ramai kawan..baca ceritera2 kenkawan, bagi pendapat2 yang tak bape nak bernas kat belog kenkawan..bak kata patah2, macam2 ada lah katakan..hik3,

haa, tanpa membuang masa lagi..Epy Anniversary dear! tak sangka, da setahun rupanya kita ek..hehehe =') sepanjang setahun nih jugak, 1st taem gue dapat doodle free..leh x kalo gue nak andaikan doodle free nih sebagai a gift daripada rakan blogger? ehehehe 

tadaa~
haa..ini lah die nye doodle free yang gue maksudkan tadi..hehehe kiut miut aje kan doodle nih? =D

Hm..banyak tol ceritera2 yang gue nak kongsikan dengan c sweet  sour gue nih..tapi apa boleh buat, masa tak mengizinkan..tapi2, macam biase, gue akan selitkan ceritera2 ini meskipun ianya sudah berkurun berabad berlalu okeh! hahaha (melampau2 la pulak hang nih!) err..=.=' hihihi oh ya, sebelum gue terlupa, ucapan gue untuk c empunya sweet + sour ini ialah, hang jangan dk hangat2 tahi ayam dengan c sweet _ sour nih okeh! hahaha


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~







Tuesday, January 17, 2012

Penangan Cinta Tentang Dhia..hik3,

Hahaha..gue da malas nak cakap pape..orang laen da xlayan da cite tentang dhia nih p gue bwu terhegeh2 nak tengok..layankan aje la c emma chan yang baru tengah kemaruk dek penangan cinta c zikir dan c dhia nih..hik3, =') taem cite nih tengah bersiaran kat tv3 ritu, gue xlayan langsung cite nih..jangankan layan, pandang sebelah mata pon tak..sob, sob, T..T

Rugi betul kan..kalau lah dari awal2 lagi gue tau cite tentang dhia nih dibintangi oleh adi putraku yang hensem lagi macho ini + nora danish yang tersangatlah lawa lagi ayu itu, of coz lah setiap petang gue akan duduk tercongok kat depan tv tanpa mengenal erti penat lelah..(banyak la hang punya penat lelah!) err..=.=' hehehe

Nak dijadikan cite lagi, malam tuh (malam bila entah) merupakan malam kemuncak cite tentang dhia nih, kemaen lagi wall facebook gue diterjah oleh status2 epilog cite tentang dhia nih..ade yang sedih, ade yang xpuas hati, ade yang itu, ade yang ini, last2? gue jugak yang terlopong membacanye..sob, sob, T..T

tanpa membuang masa lagi, gue pon ape lagi..dengan sepantas kilat gue p google tentang dhia nih..sekali gue tengok hero dia, OMG! OMG! my adi putra okeh! bergandingan pulak dengan c nora danish yang cun melecun ini..hik3, =')

tak sangka nora danish nampak laen sesangat dalam cite nih..mungkin sebab penampilan die yang bertudung n watak yang die pegang tu kot..=D


cinta monyet antara c dhia dan c azmi..(banyak la hang punya monyet!) err..=.='

haa, watak melly pon gue suka jugak..hehe

uhuk..jeles..T___T

Hm, lau xsilap gue, cite nih ade 30 episod kesemuanya..(wah, macam dialog cite dragon ball lah pulak, mutiara naga nih ada 7 biji kesemuanya..hahaha) uhh, ini bermakna banyak lagi yang gue belum tengok sebab sekarang, gue bwu aje tengok sampai episod 10..tapi tu lah, ape boleh buat..bak kata patah2, bia lambat asalkan selamat..(entah apalah yang selamat agaknya tu!)


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






Wednesday, January 11, 2012

Ceritera c Bufday Girl..=)

Err..cite nih sebenarnye da lama..tapi biasa la kan, gue nih memang suka bab2 peram memeram cenggini..kui3, 2 jan yang lepas merupakan bufday adik gue a.k.a pompuan bongsu dalam family gue..so, perangainye pon boleh dikatakan manja + mengada sikit lah kan..hahaha (habislah gue kalo adik gue terbaca entry nih) >..<

Kenkononnye ritu kitorang plan la nak p celebrate adik gue punya bufday nie kan, kebetulan pulak taem tuh akak gue nih tengah mengidam nak makan steamboat c johny tuh so akak gue suggest ler nak bawak die p jenjalan cari makan kat johny's restaurant, times square tu..(memang situ je pon yang paling dekat dengan umah) so, ape tunggu lagi..

Pecut punya pecut gara2 xnak sampai lambat kat umah abang gue yang bertempat di puchong nuh, tup2? habuk pon tarak! uhuk..ade ke patut jalan nak p ke times square tuh ditutup? ai, x patut betul..perut gue nih kemaen lagi dk bergendang2 bagai..mau x kebulur, jam da pukul 3 ptg tapi gue belum makan ape2 pon lagi tau..sob, sob,

last2, kitorang tapaw aje kek kat ioi mall tuh..haa, ini ler die c bufday girl nye..huhuhu da besar panjang upanye adik gue nih..sweet 18 dear..=) hm, kitorang nih memang rapat.. penah jugak ler kitorang nih disalah erti kan sebagai pasangan kembar..tang mana yang sama pon gue xtau..kui3,

wah..xsangka la pulak muka gue akan jadi sepucat ini kalo xmekap..nampaknye lepas nih gue da xboleh ler berenggang dengan mekap..(boleh macam tu?) hahaha

lorr..ini je ke kek nye? xmenarik langsung..rasanye pon biase2 aje..kalo gue tau macam nie jadinye, gue rela iqot diorang (akak + adik) p pilih kek walaupun gue selekeh aje taem tuh..(ai, lebih2 pulak hang nih..bufday sape sebenarnye nie??) 0ps..hehehe =P

bufday girl yang sedang memotong kek, ditemani dengan anak buah kesayangan + adik bongsu kesayangan..(perlu ke ber-kesayangan2 bagai macam tu?) err..=.='

malam tu pulak kitorang reramai pakat menonton cite ombak rindu kat astro first umah abang gue..alahai, nasib baek ler gue x p tengok cite ombak rindu nih kat panggung..kecewa bangat! T_T padahal, b4 gue tengok cite nih, gue kemaen lagi berharap, pisang xkan berbuah dua kali..lagenda budak setan ritu pon xbest jugak..hm, T..T


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~



Monday, January 9, 2012

Aktiviti Di Tahun Baru 2012 ^..^

1st of all, gue mau ucapkan selamat tahun baru meskipun ianya sudah terang lagi bersuluh sudah terlambat! hihihi (ade gue kesah? xde kan?) hahaha =P okeh, tanpa membuang masa, epy new year teman2 sekalian! semoga di tahun baru ini, azam2 kita semua akan terlaksana hendaknya..amin.. =') (ehem2, tahun nih hang ade azam ke wahai cik emma chan 0i?) err..=.='

Amboi3..of coz ler ade..azam gue tahun nih, ape ek? hm, gue nak stabilkan kewangan dulu kot..2 tahun ++ gue keje, bape sen la sangat yang ade dalam akaun asb gue tuh..xtau la kemana perginya duet2 gue slama nih, nak kata gue nih seorang yang boros, rasa gue macam biasa2 aje..tapi xtau la rasa orang laen pulak macam mana kan..(especially rasa c eraziwan) kui3,

Hm, cepat betul kan masa nih berlalu? pejam celik pejam celik, da masuk tahun 2012 da pon..ini bermakna, umur gue dah bertambah lagi la setahun..alhamdulillah, gue masih diberi peluang untuk terus bernafas di muka bumi ini..T-T semoga kedatangan tahun baru ini akan memberikan 1001 keberkatan buat kita semua..amin..=)

hm, aktiviti kami berdua di tahun baru nih, biasa2 aje..oleh sebab family gue ade kat kl, so gue bawak la c eraziwan nih jumpa diorang..boleh jugak bertanya2kan khabar bakal mertua kan..kui3,

hohoho..xde angin xde ribut, tetiba aje gue mengidam nak makan chicken chop + lamb chop sekaligus..(ish3, tamak haloba betul lah hang nih!)

having a great lunch taem with my beloved emma chan..(kata c eraziwan di dalam hati) hahaha

eraziwan, i hear u~~ hahaha (entah sehat entah kan tidak budak nih!) =.='

sempat lagi ber-desert2 bagai..=P

Oleh sebab kitorang sampai kat sogo tuh lambat sangat, family gue pon da setel makan2, kitorang sempat berborak2 kejap jela..sempat layan kerenah anak2 buah kejap aje sehinggakan c eraziwan nih xpuas lagi nak bermanja dengan diorang..jangankan c eraziwan, gue selaku cik ma diorang pon lagi laa x puas..x penah puas melayan kerenah mereka yang manja + nakal tuh..hehehe

C kakak a.k.a nik hana maisarah, 5 tahun nih tanya gue..cik ma, nie sape? (sambil jeling2 manja kat c eraziwan) cik ma pulak menjawab, nih abang cik ma..jawabku sambil tersengih2 macam kerang busuk..hahaha lepas tu c adik a.k.a nik mohd nuqman aqeef, 3 tahun pulak bersuara..nie abang cik ma? hee..senyumnya malu2 kucing depan gue..alahai, swit betul anak2 buah cik ma nie tau..



P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






Wednesday, January 4, 2012

Aktiviti Di Hujung Tahun 2011..=)

Uhuhu..ketinggalan tol lah c emma chan nih..orang laen kemaen lagi dk update sal new year new year bagai..T-T tapi xpe lah, nak buat macam mana kan..bak kata patah2, biar lambat asal selamat..(banyak la hang punya patah2!) err..hik3, =P hm..28hb lepas, family gue datang sini..tujuan utama diorang sebab nak p hantar adik bongsu gue kat sekolah berasmara berasrama di melaka nuh..so, alang2 nak p melaka, diorang singgah ler jumpa cucu2 kat puchong nih..

Akak gue pulak da janji dengan adik2 nak bawak diorang p bersuka ria kat genting highlands tuh..diorang kemaen lagi xcited termasuk la gue sebab gue belum penah jejakkan kaki lagi kat genting tu..sedih bukan? sob, sob, T___T plan punya plan, tup2 x dapat jugak gue + c eraziwan menjoinkan diri di atas sebab2 tertentu..(sebab tertentu konon, blah la!) hahaha tanpa membuang masa, gue pon ape lagi..mula la plan kan sesuatu untuk mengisi masa lapang kami berdua..hihihi

Walaupun jaoh di sudut hati, gue rasa agak terkilan sebab xdapat nak menjoinkan diri p bersuka ria kat genting tuh bersama adik2, tapi nak buat macam mana kan..kita hanya merancang..sob,sob,T-T nasib baek c eraziwan agak memahami n tanpa banyak songeh, die on kan aje plan yang gue buat tuh..hehe memula gue nak p cari komik anak sateria yang terbaru kat midvalley, lepas tu nak p bersuka ria kat fun fair shah alam, lepas tu nak p tengok bunga api kat dataran merdeka! hee =D

muka2 gigih yang xpenah jemu2 meluangkan masa bersama dengan melepak2 di mph, midvalley ini..hehehe =')

tadaa~ akhirnya, sampai jugak gue kat fun fair nih..hehehe

12 token yang setiap satunya berharga rm2..uhh, mahal betul harga token sekarang nih..lau xsilap gue, taem gue kecik2 dulu, harga satu token 50 sen @ rm1 aje..

gue ingat lagi taem kecik2 dulu, rasa macam nak gugur aje jantung taem naek roda ferris nih..kelakar betul, hahaha

bila da besar2 macam nie pulak, gue x rasa ape2 pun..uhh, xmencabar betul lah c roda ferris nih..(amboi, kemaen lagi eksyen ek!) err..=.=' hihihi

game nih pulak gue tengok macam terlebih ganas..gue nak naek pon xberani..hik3,

nih pulak game kedua yang kitorang maen..bumper car! wah, syok bangat tahu..c eraziwan pon nampak macam enjoy aje..mau xenjoy, kemaen lagi kena langgar dengan gue..hahaha

c emma chan yang kemaen xcited leh bersuka ria kat fun fair nih..xdapat p genting, dapat p fun fair pon jadi lah..kui3,

Kalo nak di iqotkan, ini merupakan kali yang kedua kitorang plan punya plan p still x jadi2 jugak nak p bersuka ria kat genting highlands tuh..x tau la nape..sob, sob, T-T Insyaallah, kalo xde aral melintang, t cuti chinese new year nih kitorang nak try plan lagi..hihihi tapi bila gue pk pk balik, rasa macam xbest la pulak kalo p berdua je kan..hm, apa boleh buat..nak ajak teman2, diorang pon ada komitmen nak buat benda laen jugak..


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~



C.L.I.C.K.2