Wednesday, January 4, 2012

Aktiviti Di Hujung Tahun 2011..=)

Uhuhu..ketinggalan tol lah c emma chan nih..orang laen kemaen lagi dk update sal new year new year bagai..T-T tapi xpe lah, nak buat macam mana kan..bak kata patah2, biar lambat asal selamat..(banyak la hang punya patah2!) err..hik3, =P hm..28hb lepas, family gue datang sini..tujuan utama diorang sebab nak p hantar adik bongsu gue kat sekolah berasmara berasrama di melaka nuh..so, alang2 nak p melaka, diorang singgah ler jumpa cucu2 kat puchong nih..

Akak gue pulak da janji dengan adik2 nak bawak diorang p bersuka ria kat genting highlands tuh..diorang kemaen lagi xcited termasuk la gue sebab gue belum penah jejakkan kaki lagi kat genting tu..sedih bukan? sob, sob, T___T plan punya plan, tup2 x dapat jugak gue + c eraziwan menjoinkan diri di atas sebab2 tertentu..(sebab tertentu konon, blah la!) hahaha tanpa membuang masa, gue pon ape lagi..mula la plan kan sesuatu untuk mengisi masa lapang kami berdua..hihihi

Walaupun jaoh di sudut hati, gue rasa agak terkilan sebab xdapat nak menjoinkan diri p bersuka ria kat genting tuh bersama adik2, tapi nak buat macam mana kan..kita hanya merancang..sob,sob,T-T nasib baek c eraziwan agak memahami n tanpa banyak songeh, die on kan aje plan yang gue buat tuh..hehe memula gue nak p cari komik anak sateria yang terbaru kat midvalley, lepas tu nak p bersuka ria kat fun fair shah alam, lepas tu nak p tengok bunga api kat dataran merdeka! hee =D

muka2 gigih yang xpenah jemu2 meluangkan masa bersama dengan melepak2 di mph, midvalley ini..hehehe =')

tadaa~ akhirnya, sampai jugak gue kat fun fair nih..hehehe

12 token yang setiap satunya berharga rm2..uhh, mahal betul harga token sekarang nih..lau xsilap gue, taem gue kecik2 dulu, harga satu token 50 sen @ rm1 aje..

gue ingat lagi taem kecik2 dulu, rasa macam nak gugur aje jantung taem naek roda ferris nih..kelakar betul, hahaha

bila da besar2 macam nie pulak, gue x rasa ape2 pun..uhh, xmencabar betul lah c roda ferris nih..(amboi, kemaen lagi eksyen ek!) err..=.=' hihihi

game nih pulak gue tengok macam terlebih ganas..gue nak naek pon xberani..hik3,

nih pulak game kedua yang kitorang maen..bumper car! wah, syok bangat tahu..c eraziwan pon nampak macam enjoy aje..mau xenjoy, kemaen lagi kena langgar dengan gue..hahaha

c emma chan yang kemaen xcited leh bersuka ria kat fun fair nih..xdapat p genting, dapat p fun fair pon jadi lah..kui3,

Kalo nak di iqotkan, ini merupakan kali yang kedua kitorang plan punya plan p still x jadi2 jugak nak p bersuka ria kat genting highlands tuh..x tau la nape..sob, sob, T-T Insyaallah, kalo xde aral melintang, t cuti chinese new year nih kitorang nak try plan lagi..hihihi tapi bila gue pk pk balik, rasa macam xbest la pulak kalo p berdua je kan..hm, apa boleh buat..nak ajak teman2, diorang pon ada komitmen nak buat benda laen jugak..


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~



16 comments:

♥♀Misz Ezatty♀♥~ said...

alahai kesiannya dia. meh la dtg genting. pastu dtg tdo rumah zaty kat raub ni haa ;)

Original CikTeddy said...

wah..kemain lagi die...huhu

Pondok Usang said...

dulu2 kalau pi funfair mesti ade show artis.. hehe..

nasha sanza said...

ala...comelnya korang dua nie..saya doa korang dua happy selalu..and selamat tahun baru....semoga berjaya selalu..

zOeY zAu YaH said...

tkpe len kali pi genting hokes..hehe..

ღ yATz~ said...

wahh...syioknye~:)
da lame nk p funfair kat danga bay xdpt2..-.-" sbb dorg ckp mhal..huu..
kat sec bpe funfair kat shah alam 2?:)

Teenager Housemaid said...

wahh bestnye..!
nak join, bley?

aleen aiden said...

aaa teringin nk gi funfair!!!hu3

Rtp Farra Arisha said...

you yourself seem excited...;)

Tihara said...

best nye lepak2 camni..dah lama tk wat xtvt mcm ni :)

Mya said...

wuuhuuu nampak best espeseli dapat spend time with beloved one kan? :)

ps: sory mya lama tak berkunjung sobs...

Juliet_iRa~" said...

hee..da lma x g fun fair!

xpela nt ada ms g la ea..heeee

emy zulaiha said...

wah bestnye g fun fair!jeles nie..lame gile emy tak gi! :)

dill said...

emma, awak sangat kiut :)

dill.

LAici KAng Ais said...

ok la tuh nek fun-fair kt s.alam. kt genting tak dpt. haha

sailaaf said...

funfair lg! best2.lama x p main kat funfair.

C.L.I.C.K.2