Tuesday, January 31, 2012

Ada Apa Dengan 21 Jan 12 =P

Hahaha..of coz lah tak ada apa2 selaen merupakan ari ulang tahun gue yang ke-23 tahun! ehehehe (perlu ke mention-kan berkali2 tang hang punya bufday tuh?) err..err..tak perlu pon tak ape sebenarnye..=.=' (hah, tau pon!) err..err..hihihi =D oh ya, 21 jan yang lepas, gue dan c eraziwan balik kampung..seminggu u! maklum ler, kampung kitorang nih jaoh..kalo jalan clear, 8 jam sampai ler kami tapi kalo dibuatnye jalan tuh jem teruk, 12 jam pon belum tentu lagi sampai mak!

Nak dijadikan cite, 21 jan tuh sepatutnya gue keje..so, kitorang plan ler nak bertolak lepas gue abis keje kan..sharp pukul 1 petang kitorang gerak tau..sanggup tu skip lunch semata2 xnak terjerumus ke dalam kancah kesesakan lalu lintas..(perghh, kemaen lagi ayat hang ek!) h0h0h0 tengok orang ler beb..kui3, haa..konon2 nak elak jem teruk kat tol gombak, kitorang lalu ler highway kuala kangsar tuh..tapi tu lah, kalo da jem tu, highway mana pon sama aje..

sebagai permulaan entry, of coz ler gue akan taruk gambor c bufday girl dulu! hahaha jangan xtau, c bufday girl nih kemaen lagi excited nak balik kampung..maklum ler, da lama sangat xbalik kampung kan..sob, sob,

nih pulak pic taem kitorang da selamat sampai kat grik setelah berhempas pulas meredah jem yang kemaen lagi teruk sepanjang perjalanan tadi..huh, rasa macam sejuk aje hati bila mata nih dihidangkan dengan banjaran ciptaan Ilahi yang kemaen lagi tersergam indah itu..=') 

okeh, kembali kepada topik asal, sweet 23rd dear..^^ da besar panjang rupanya tuan belog nih..(err..sejak bila pulak bufday hang jadi topik asal dalam entry nih?) ah, layankan ajelah songeh c tuan belog nih! hahaha

di usia yang telah pun mencecah ke angka 23 tahun ini, gue dengan rasa rendah dirinya ingin memanjatkan kesyukuran yang tak terhingga ke hadrat Ilahi, dengan limpah kurnia-Nya dapat lagi gue sama2 menikmati kenikmatan hidup di alam yang fana ini..alhamdulillah, (",)

last but not least, (sambil pejamkan mata rapat2, tadah tangan and make a birthday wishes sambil meng-aminkan doa sendiri2!) hihihi yela, kata orang tua2, (entah orang tua mana yang cakap macam tu, gue pon xtau) hik3, =P kalo ade orang dengar permintaan hati kita, permintaan tu susah nak jadi kenyataan..entah betul entah kan tidak, wallahualam..=)

Oh ya, ceritera tang gue balik kampung tadi tak habis pon lagi..hehe oleh sebab kitorang telahpun terjerumus ke dalam kancah kesesakan lalu lintas yang maha dahsyat itu tadi, gue pon kemaen lagi helo mummy gue kat kampung tuh konon2 nak inform la kan, malam nih maybe gue sampai lewat malam..so, gue singgah tido kat umah nenek aje la, xberani la mum nak balik umah kita yang sudah terang lagi bersuluh nun jaoh dipelusuk kampung sana..hehehe 

Mummy gue pon ape lagi, on-kan aje la plan gue tuh..keesokan pagi nye pulak, mummy gue helo suruh gue bukak pintu umah nenek sebab die sekarang betul2 kat depan pintu masuk umah nenek..terkezut beruk mummy gue taem gue bagitau die gue sekarang bwu aje sampai kat kota bharu, kelantan..mau tak terkezut, kitorang kemaen lagi gerak pukul 1 petang, tup2? +- pukul 8.00 pagi bwu kitorang sampai der! sabo jelah~~


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~





7 comments:

O CIKTEDDY said...

lawa spek!ekeke

Salina said...

selamat ulang tahun ke-23..

salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com/

akak dh follow,jom follow kita lak ekkk..

nurkaloi said...

hppy belated birthday !! ^__^

aleen aiden said...

happy belated birthday dear! sori lambat wish..hu3

HeNRieTTa JoSe said...

uiks...lamer bebeno dok kat highway...pueh hati bayor tol mahal mahal erk? hehehe....

Cik Yatt said...

hepy besday sis :)

ღ yATz~ said...

happy belated burfdayz dear~may ALLAH bless ya :)

C.L.I.C.K.2