Wednesday, May 7, 2014

Duo Giveaway By Henrietta Jose

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Setelah 3tahun++ berblogging secara part time, inilah kali pertama gue join GA..hihihi sebelum2 nie bukan gue xmau join, tapi entahlah..maybe sebab kekangan masa kot? hihihi so kali nie, dengan lafaz bismillah, gue dengan nevesnya join GA kedua yang dianjurkan oleh k.rietta~ gambatte! =D

What i have to do is :-

1. Follow my blog (done since years ago?)
2. Make an entry title "Duo Giveaway By Henrietta Jose"
3. Attach the banner in the entry and link back to this entry
4. State in your entry two prizes that you would like to have and why you would like to have them
(choose from list of prizes here)

The Prizes are (2 winners for each prize) :-

1. 2 Limited Addition Bahagian Matrikulasi Zipped Converse Bag
2. 2 Cute Glow In Da Dark Figuries
3. 2 Pieces Total Solution 3D Face Mask
4. 2 Mini Rainbow Handmade Scrapbook
5. 2 Handmade Scrapbook

The Prizes that i would like to have and why i would like to have them is :-

1. 2 Cute Glow In Da Dark Figuries bcoz my hubby loves something like that~
2. 2 Pieces Total Solution 3D Face Mask bcoz it's time to let our face relax~

http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2014/05/duo-giveaway-by-henrietta-jose.html
nak join? jom klik kat banner nie ramai2..;)

Monday, May 5, 2014

Ronda2 KL Festival City..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Tengahari semalam kitorang satu family p lunch kat seoul garden, kl festival city.. 1st time tu gue jejakkan kaki kat kl festival city.. hehehe akak gue la yang suggestkan p pekena seoul garden kat kl festival city tu sebab katanya kat situ lagi best kalau nk compare dengan tempat lain..

Kitorang follow aje sebab dia yang nak belanja kan..hihihi almost 2 hours jugak la kitorang ber-8 dk bersantap kat situ.. nasib baek mikail behave je, bagus betul anak teruna ibu nie..hihihi sesudah makan tu, akak2 n abang gue terus balik umah, kitorang ber-5 pulak sempat lagi p sambung cuci2 mata..

Destinasi kitorang yang seterusnya pulak p cuci2 mata kat area jalan tar.. mula2 p semua house dulu, cari barang2 untuk projek d.i.y gue..tapi kat semua house tu xbanyak sangat barang yang ada, lepas tu p sambung cari kat shoplot jalan tar tu pulak, xsure nama kedai tu apa..

Pendek kata memang puas hati lah shopping kat situ sebab semua yang gue nak ada, tapi harga dia mahal la skit kalau nak compare dengan semua house tu..huhuhu kalau x nak bersesak2, ari ahad sememangnya ari yang sangat tepat untuk keluar p jalan2 cuci mata kat area jalan tar tu..hihihi

amboi, excitednya anak teruna ibu nie boleh keluar p jalan2..

iklan : baju yang gue pakai tu daripada Blossom Collection , cantik dan selesa! hihihi kalau berminat boleh visit facebook atau pun Instagram Mizz Erma

C.L.I.C.K.2