Monday, May 5, 2014

Ronda2 KL Festival City..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Tengahari semalam kitorang satu family p lunch kat seoul garden, kl festival city.. 1st time tu gue jejakkan kaki kat kl festival city.. hehehe akak gue la yang suggestkan p pekena seoul garden kat kl festival city tu sebab katanya kat situ lagi best kalau nk compare dengan tempat lain..

Kitorang follow aje sebab dia yang nak belanja kan..hihihi almost 2 hours jugak la kitorang ber-8 dk bersantap kat situ.. nasib baek mikail behave je, bagus betul anak teruna ibu nie..hihihi sesudah makan tu, akak2 n abang gue terus balik umah, kitorang ber-5 pulak sempat lagi p sambung cuci2 mata..

Destinasi kitorang yang seterusnya pulak p cuci2 mata kat area jalan tar.. mula2 p semua house dulu, cari barang2 untuk projek d.i.y gue..tapi kat semua house tu xbanyak sangat barang yang ada, lepas tu p sambung cari kat shoplot jalan tar tu pulak, xsure nama kedai tu apa..

Pendek kata memang puas hati lah shopping kat situ sebab semua yang gue nak ada, tapi harga dia mahal la skit kalau nak compare dengan semua house tu..huhuhu kalau x nak bersesak2, ari ahad sememangnya ari yang sangat tepat untuk keluar p jalan2 cuci mata kat area jalan tar tu..hihihi

amboi, excitednya anak teruna ibu nie boleh keluar p jalan2..

iklan : baju yang gue pakai tu daripada Blossom Collection , cantik dan selesa! hihihi kalau berminat boleh visit facebook atau pun Instagram Mizz Erma

11 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Amboi anak teruna....makin cerdik dia...bestnye sopping sopping...cdg nk ke jln tar jugak...monday depan insyALLAH....

Scha Nazri said...

Aaaa, comelnyaaa diaa! Nasib baik dia behave. Good boy! :)

HeNRieTTa JoSe said...

Ps....apa kata jdkan GA rietta nie yg pertama ibu mikail join...cuba la...mna thu ada rezki anak teruna...

azizah :) said...

Pandai gelak ha... hensem

Kakzakie said...

Rambang mata dan geram kalau shopping semua ada tapi hero yg sengih bukan main itu lagilah menggeramkan kakak...

Cik Yatt said...

besar dah anak akak..comelnyeee...

~MommyAqilMedina~ said...

seronoknya ronda kat Jalan TAR..hari tu pun akak g Jalan TAR..tapi pergi hari Sabtu semata pg Jakel..hehee..Mikail tu gelak besar..comelnyaaa..heee

:: Mrs.SyahNia :: said...

alolo tomey taw si kecik tu..senyumanya tergoda..hihi

eh kita sebaya lah.. ;))

Fifi Nadhrah said...

comelnye baby..

Zila Zainal said...

aduhai cumel nya anak awak emma. bambam! geram bila dia senyum camtu!

Syida Rasyidah said...

comelnya mikail, kejap je dah besar. Bulat pulak tu. Hehehehe.. geram je tgk :)

C.L.I.C.K.2