Monday, December 2, 2013

Masjid Putrajaya..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam, sehari suntuk kitorang satu family p jenjalan.. konon2 nya plan asal kemaen lagi nak p shopping baju sekolah kat jusco, nak p cuci2 mata kat jom heboh, nak p shopping kasut kat sunway piramid, nak p lepak kat la cottage, nak p berjemaah kat masjid putrajaya, nak p dinner kat restoran saba..

Tup2? 4/6 tempat je yang kitorang sempat pegi.. oleh sebab masa agak mencemburui kami, jom heboh n sunway piramid tu kitorang x sempat langsung nak jejakkan kaki ke sana.. itu pon +- pukul 10 p.m. baru sampai umah.. keluar umah +- pukul 10.30 a.m. lagi.. hihihi

nasib baek sempat lagi bergambar kat depan pintu gerbang masjid putrajaya nie sebelum azan maghrib berkumandang..hihihi

meriah betul suasana kat perkarangan dataran putrajaya nie.. =)

amboi mikail, mata tu kemaen lagi dk menjeling budak2 yang sakan dk naek kereta remote control tu ek.. hang pon nak join depa jugak ka? =P

Alhamdulillah..sejak mak n ayah gue stay sama2 dengan kitorang untuk jaga mikail nie, kitorang x penah miss bawak diorang p jenjalan setiap hujung minggu.. kadang2 kitorang p ber-5 aje, kadang2 akak2 gue pon join jugak kalau diorang free..next week ke mana pulak ye destinasi kami? =')

C.L.I.C.K.2