Monday, December 2, 2013

Masjid Putrajaya..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam, sehari suntuk kitorang satu family p jenjalan.. konon2 nya plan asal kemaen lagi nak p shopping baju sekolah kat jusco, nak p cuci2 mata kat jom heboh, nak p shopping kasut kat sunway piramid, nak p lepak kat la cottage, nak p berjemaah kat masjid putrajaya, nak p dinner kat restoran saba..

Tup2? 4/6 tempat je yang kitorang sempat pegi.. oleh sebab masa agak mencemburui kami, jom heboh n sunway piramid tu kitorang x sempat langsung nak jejakkan kaki ke sana.. itu pon +- pukul 10 p.m. baru sampai umah.. keluar umah +- pukul 10.30 a.m. lagi.. hihihi

nasib baek sempat lagi bergambar kat depan pintu gerbang masjid putrajaya nie sebelum azan maghrib berkumandang..hihihi

meriah betul suasana kat perkarangan dataran putrajaya nie.. =)

amboi mikail, mata tu kemaen lagi dk menjeling budak2 yang sakan dk naek kereta remote control tu ek.. hang pon nak join depa jugak ka? =P

Alhamdulillah..sejak mak n ayah gue stay sama2 dengan kitorang untuk jaga mikail nie, kitorang x penah miss bawak diorang p jenjalan setiap hujung minggu.. kadang2 kitorang p ber-5 aje, kadang2 akak2 gue pon join jugak kalau diorang free..next week ke mana pulak ye destinasi kami? =')

23 comments:

Ann Ishak said...

bagusnya, takde la your parent bosan sangat kan :)

Petak Bunga said...

senyum sikit mikail..
hensem dia

ros_reeza said...

ok la bawak jenjalan.. takde lah boring duduk rumah je kan.. bestnya boleh duduk sekali :)

IbuNoey said...

wah..bestnya jalan-jalan..untungla mikail..

cuba pergi Aquaria KLCC pulak..tak pun pergi zoo..;)

Nurhanis Zamshah said...

quality time with family. sangat seronok kan XD

Teena Tna said...

Bestnya dapat jejalan kat area situ. Kat tempat saya tak banyak sangat tempat nak pergi. Asyik ke tempat yg sama jer...

Mira said...

mikail ni style betul. suka tengok reaksi dia. hehehe..comelss. :D

Juliet_iRa~" said...

hehe baguslah xla diorang boring terperap kat umah kan hihi

tp sbnrnya kita pn boring dok umah ye tak?hehehe

comel mikael!

ct aman said...

mikail pon suke dpt jnjalan...^^

msredcheesecake said...

saya tinggal dgn mak sy... dia tolong jaga kan ank juga...tapi jarang bawak mak berjalan sbb sy tak suka sgt keluar... lebih2 pun bawak g makan luar je...

eira eixora said...

best nya parent tinggal sama2

Fifi Nadhrah said...

seronoknye bie parent duduk sane jage anak..

izfanora said...

wah, seronok berjalan ye.. untg ada masa berkualiti bersama keluarga.. :)

Haryati Faizal said...

alhamdulillah seronok dapat hepi kan famili ye

Dkna Abza said...

next time mai putrajaya naik cruise.. tak mahal pon.. cuba tuk pengalaman :)

Miss Volvo said...

alololoo pipi tu mcm nk gigit je hahaha

zaza zehra said...

lama dah zaza jalan2 kl pg sini.. hihihi... bahagia je tgk famili semua.. :)

Syida Rasyidah said...

comelnya baby mikail, rasa mcm kejap je tgk baby dah besar.. geram tgk pipi dia. hihihi :)

MamaHarriz said...

comelnye mikail..putih!

Deanna Aris said...

salam perkenalan :)
GARA2 ALFALFA: MIS V KETAT & RAHIM CANTIK MACAM ANAK DARA WALAUPUN DAH ANAK 2

HeNRieTTa JoSe said...

Tiap minggu jalan jalan....hehehe...rajinnye...

are_lin@yu said...

alahai cmelnya si kecik tu..

nor azman said...

g jalan2 ye