Thursday, November 28, 2013

Mati itu Pasti..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Mati itu pasti..cuma bila dan dimana aje yang x pasti.. tengah ari tadi gue dikejutkan dengan message c eraziwan berkenaan dengan kematian ex-classmate kami time sekolah menengah ritu.. ya allah, gue memang terkejut sangat2.. tetiba aje arwah pergi meninggalkan dunia yang fana ini.. sesungguhnya, ajal dan maut itu semua ditangan tuhan..

hari nie hari arwah, sape tahu esok lusa hari kita pula.. ='(

Tanpa membuang masa, gue cecepat bukak fb arwah.. ya allah, sebaknya hati nie bila baca kata2 takziah daripada teman2 arwah.. meskipun kami nie x de la rapat sangat namun gue tetap merasai kehilangannya.. al-fatihah untuk arwah kerana Allah lebih menyayanginya.. semoga arwah tenang di sana dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..

19 comments:

Mira said...

hmmm..dah sampai masa dia kak. sama la, saya bila dengar ada kwn meninggal tengok fb dia ja rasa sedih.

iezayusof said...

al-fatihah. moge ditempatkan di orang-2 yang beriman

Mya said...

alfatihah..

HeNRieTTa JoSe said...

Salam takziah buat keluarga arwah...klu yg kita knal meninggalkan kita, mmg sgt terasakan...

ct aman said...

al fatihah....mati x mngenal usia....smga arwah tenang di sane...amin

Nurhanis Zamshah said...

takziah, semoga ditempatkan dalam kalangan yang beriman.

msredcheesecake said...

Bersedia ka kita ni...

nor azman said...

al-fatihah

Zuraidah Butang said...

innalillah...:(

Kakzakie said...

Memang sedih dan rasa terpempan bila dapat berita kawan kita meninggal dunia.

Doa saja yg mampu kita berikan.

Fifi Nadhrah said...

alfathihah.. innalillah..

Teena Tna said...

Semoga arwah ditempatkan dlm kalangan org2 beriman.

Cik Yatt said...

mati itu pasti.. tapi nak menghasapi sesebuah kematian yang berkaitan dengan kita.. bukan sesuatu yang mudah

Fifi Nadhrah said...

fifi singgah lagi erma.. bosan petang2 ni..

Cho Zila said...

amboi banyaknyer tempat nak ditujui yerk... takperler next weekkan ada...

IbuNoey said...

al-fatihah....teringat masa arwah bos IbuNoey meninggal..memang terasa sedih jugak...

Juliet_iRa~" said...

ex classmate ye..

mmg sedih n popular juga arwah ni..smoga arwah tenang di sana..

Haryati Faizal said...

takziah...

Syida Rasyidah said...

Al-fatihah untuk beliau..

C.L.I.C.K.2