Tuesday, November 19, 2013

Ada apa dengan instagram..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..sejak gue create account Instagram nie, makin busy pulak rasanya sampaikan nak update c sweet + sour nie pon rasa macam xcukup masa aje..hihihi nie sume gara2 my sis yang advice me suruh join instagram nie.. so far, not bad jugak la sambutannya.. hihi thanks dear.. ;)

http://instagram.com/mizzerma


Feedback daripada customer pulak, so far diorang memang berpuas hati dengan parcel yang diorang order dan gue pulak? of coz la lagi berpuas hati kan.. hehehe akhir kata, kepada rakan2 blogger yang nak cuci2 mata kat blossom collection nie, sila2 lah ye.. jangan segan jangan malu pulak.. ;)

 positive feedback.. =D

10 comments:

Queen Teratai said...

instagram pula.. queen pun xde akaun instagram tu.. ehehehe

Siti Hajar said...

Dekat instagram memang banyak sambutan... Facebook pun banyak jugak. Nak tgk la Mizz Erma jual ape kat instagram ;)

hana hadi said...

lagi senan instagram kan.. upload gambar je.. hana xda pla akaun instagram ni.hehe

ct aman said...

alahai...sy x de istag la....xreti nk gune...hihi...

Zuraidah Butang said...

sy suke instagram coz i'm a visual person..lagik byk gambar lgk ske..:P

Mira said...

macam best! ni yang sedih tak dpt nak insta jugak ni..hehee

are_lin@yu said...

wahh ada instagram rupanya..hihi

Fifi Nadhrah said...

fifi baru berangan nak bukak instagram untuk parentlite.. kalau fifi bukak nanti.. boleh nuntut dari mama mikail..

Juliet_iRa~" said...

ada blogshop ye?hee

nt kita follow :)

HeNRieTTa JoSe said...

rietta blom lg join instag nie...ntah la...mcm mls nk ada byk ac...tkut xterkejar...