Saturday, November 9, 2013

The Master's Sun

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Demam korea melanda lagi~ hihihi baru2 nie gue tengah syok dk melayan korean drama yang dibintangi oleh soo ji sub dan gong hyo jin..honestly, gue nih jenis yang x minat nak layan cite hantu sebab takut malam karang x boleh nak tido, asyik dk terbayangkan muka hantu aje..=.='

Nak dijadikan cite, gara2 terpengaruh dengan rakan sebaya dan adik beradik punya pasal, gue pon kemaen lagi gigih dk dunlod cite nih dalam masa 1 hari aje n tengok berdua dengan c eraziwan sebab takut nak tengok sensorang.. hihihi kadang2 mikail pon join skali jugak kalo dia x tido lagi..=P

oppa, sarangheyo..^-^

Cite nih mengisahkan tentang heroin yang kononnya boleh nampak hantu setelah ditimpa kemalangan yang mengakibatkannya koma selama 3 tahun.. hidupnya mula menjadi tidak terurus sebab sering diganggu hantu2 yang berkeliaran siang dan malam sehinggalah dia bertemu dengan hero! =D

Kiranya hero dalam cite nih memang betul2 superhero la sebab hanya dia sorang aje yang boleh menghalau hantu2 yang mengganggu heroin tu.. hatinya yang kosong tu pulak tetiba aje boleh ada taman bunga yang kemaen lagi harum mekar mewangi..owh, so romantic! hik3, 

13 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Xde larr citer hntu sgt kn...
Aik...dh pndai tgk tv mikail tu...

Psss...ada kt sebelah pudu...,klu terserempak...nnnti rietta tegur...hehehe..

ct aman said...

sy mmg x suke cite antoo...takot pon ye jgk...hihihi....walaupon org tngah gile tgk highland towel skrang....

Nida Husna said...

nak tgk nak tgk huhu

Ecah Ecot said...

oh tidakkk...xmau terjebakkkk (sambil google cerita ni) haha

Rosmiza Ali said...

Macam pernah tengok jer.. Tapi tak sure.. Huhu..
Mieza Suri Shaklee

Cik Yatt said...

yatt ta tersempt nk lyn korea..he

adda siempre said...

wah2.....so ji sub ku telah menambat hati mu yer ma?hehe

Cho Zila said...

jeles tau tengok ramai yang tengok cerita koreani.. akakni yang taksemapat2ler nak tengok...

Mira said...

suka gandingan diorang ni walaupun sy ni takda la layan drama korea sangat. dulu cerita greatest love pun diorang jugak, sweet sangat..hehe :)

Fifi Nadhrah said...

lame da tak tengok korea..

Fifi Nadhrah said...

fifi singgah petang.. :)

Zuraidah Butang said...

sy tgk cite ni..kat one kan..heheh sedap la jgk..skng layan the inheritors.. :P

Miss Volvo said...

mcm best je nak cuba tengok kat maaduu la hehehe