Tuesday, November 26, 2013

6th Maternity & Children Expo..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Sabtu lepas kitorang p cuci2 mata kat 6th maternity & children expo, mid valley n i-city, shah alam.. last week ritu pulak p jalan2 cari makan kat ikea, damansara.. amboi mikail, kemaen lagi ek.. tiap2 minggu gitu ajak ibu, ayah, tok maa n tok ayah keluar jenjalan hirup udara kota raya..hihihi, =P

Kat expo ritu, gue juz grab rompers cool like daddy n i love mummy and daddy je untuk mikail.. i love grandma and grandpa xde la pulak untuk baby boy..xadil betul, kemaen ciput baju2 comel untuk baby boy..huk3, selain tu gue grab cute stokin 3D, pureen baby wipes, nursing bra n liquid cleanser je..

Bagi gue, expo tu boleh dikatakan agak besar jugak la kan tapi xtau la nape, gue tengok macam xde yang menarik aje..huhuhu kalau x silap, january depan ade expo lagi tapi kat pwtc.. rasanya ritu gue penah la p skali, nanti kita pakat2 wait n see pulak suasana expo kat pwtc tu macam mana ek..hehehe

me and ibu, my 1st outing at mid valley - mikail ;)

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah...tiap minggu anak teruna berjalan...suka larr dia...

~MommyAqilMedina~ said...

wahh..sama!kita pon terjah jugak Expo tu hari tu..tapi mungkin ape yang kita nak semua ada kan,so memang berbaloi lah rasanya..hihihi

zaza zehra said...

wah..makin anggun dan berseri.. :)

Hunny Kitty said...

tak sempat nak pegi yg kali ni punya

Nurhanis Zamshah said...

waaa comelnya baby!

Fifi Nadhrah said...

fifi pergi hari jumaat.. beli sikit je.. tak macam expo dulu.. banyak booth n syok sangat!~

Ecah Ecot said...

ecah pon gi..x beli ape2 pon sudahnye..huhu

Mya said...

tahniah for the baby! comei sokmo. lama mya tak lawat sini hee

Lady Zahira said...

comelnya baby duk dalam stroller ^_^

zara hari tu x bawak pn baby. sebab crowded and takut tak tenang nak shopping wakakaka :P

IbuNoey said...

IbuNoey pun ada pergi..tapi macam Emma,IbuNoey rasa mcm tak banyak yang menarik kat expo tu..

ni first time IbuNoey pergi expo..

Siti Hajar said...

Rajin nyer pegi expo2 ni. Saya jarang pegi, kecuali expo buku ;)

Linz Shopee said...

waaa..sweet family....cute baby like mommy dia juga kan...;)

salah ukhwah semua yang berada di sini...sedang dan ingin menambahkan kenalan blog kita sesama .... semoga kita saling menguatkan ukhwah juga...

hai saya Lin dari www.ibuvitaminshop.com

C.L.I.C.K.2