Friday, January 10, 2014

welcome, 2014..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah.. akhirnya, berupdate jugak c sweet + sour gue nih after 1 month ++ x berupdate.. bz la kenkononnya kan.. =.=' hihihi tapi tu lah, apa boleh buat..macam nie la jadinya bila dah pegang title mak2 org nie..hik3, >_<

Pejam celik pejam celik, dah masuk tahun baru rupanya, umur pon automatic la meningkat lagi satu tahun kan.. alahai, dah tua rupanya c emma chan nih.. lagi +- 2 minggu nak genap 25 tahun.. hihihi memandangkan rnie baru 10hb, rasanya masih belum terlambat untuk gue wish happy new year kan?

Oleh sebab dah lama sangat gue x mengadap c sweet + sour nih, honestly gue cakap, gue memang rindu sesangat nak blogwalking macam dulu2, nak baca kisah2 rakan blogger yang laen, cuci2 mata tengok gambar yang diorang post..tapi tu lah, apa kan daya sebab masa amat mencemburui gue.. T_T

Sempena azam di tahun baru nie, insyaallah gue nak perbaiki diri lagi supaya bisa menjadi seorang isteri dan ibu yang baik kepada suami tercinta dan anak tersayang.. sesungguhnya, gue hanyalah insan biasa yang serba kekurangan.. di samping tu, gue akan cuba bahagikan masa sebaiknya untuk bisnes online dan c sweet + sour nih, insyaallah.. =')

Akhir kata, selamat tahun baru buat teman2 semua.. semoga tahun nie akan lebih baik daripada tahun2 yang sudah..insyaallah, pape pon, chaiyok n gud luck to all of you! and one more thing, jangan pernah berputus asa okeh! ;)

aja2 fighting ibu! - mikail hihihi

17 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah...anak teruna dah makin besar sekarang...

Fiqah said...

Bam2 nya budak tu..nak gigit2 peha dia

Mira said...

rupanya akak sebaya kakak sy..hehe. semoga kak emma berjaya dgn bisnes dan juga semoga mikail makin comeii. :)

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh sedondon!comeinyaaa..suka tengok!hehe..kerapkan updating blog ni ye.. :)

msredcheesecake said...

Salam yahun baru.... Semuga tercapai impian....

Elya Roza said...

hi dear..salam tahun baruu...
kejap jee mikhail dah besar:)

Dkna Abza said...

semangatnyaaaaa badan anak!! geram nak cubit :)

Fifi Nadhrah said...

comelnye ibu dgn anak sedondon.. selamat tahun baru.. fifi pon tak sempat buat entry tahun baru..

najmi nawawi (juon) said...

cubit budak kecik! haha.. geram tul

Scha Nazri said...

Hensem anak akak. Hihi. Samalah. Sya pun dah lama tak bw. Rinduu!

MamaHarriz said...

waa mude lg tuh 25thn huhu

Cik Fiza Comel said...

moga emma terus sukses dlm hidup & menjadi isteri solehah & ibu mithali. aminnnn. :D

##umo kita sama. harap maklum. doakan fiza cepat bertemu jodoh tauu. hihi :*

ct aman said...

comelnye mikail! ^__^

Shakalaka Baybeh said...

hepi belated bday ^^

are_lin@yu said...

comelnya cepat ja dh besar kan..

ieza ashaari said...

rasa ritu dtg sini kte ngandung sama2.. hahaha.. pastu msg2 sepi sibuk jg anak.. tup2 anak dh besar kan.. hihi..

Rosmiza Ali said...

wah! Sedondon gitu ibu & baby Mikail.. Happy New Year Ema! =)

C.L.I.C.K.2