Monday, January 9, 2012

Aktiviti Di Tahun Baru 2012 ^..^

1st of all, gue mau ucapkan selamat tahun baru meskipun ianya sudah terang lagi bersuluh sudah terlambat! hihihi (ade gue kesah? xde kan?) hahaha =P okeh, tanpa membuang masa, epy new year teman2 sekalian! semoga di tahun baru ini, azam2 kita semua akan terlaksana hendaknya..amin.. =') (ehem2, tahun nih hang ade azam ke wahai cik emma chan 0i?) err..=.='

Amboi3..of coz ler ade..azam gue tahun nih, ape ek? hm, gue nak stabilkan kewangan dulu kot..2 tahun ++ gue keje, bape sen la sangat yang ade dalam akaun asb gue tuh..xtau la kemana perginya duet2 gue slama nih, nak kata gue nih seorang yang boros, rasa gue macam biasa2 aje..tapi xtau la rasa orang laen pulak macam mana kan..(especially rasa c eraziwan) kui3,

Hm, cepat betul kan masa nih berlalu? pejam celik pejam celik, da masuk tahun 2012 da pon..ini bermakna, umur gue dah bertambah lagi la setahun..alhamdulillah, gue masih diberi peluang untuk terus bernafas di muka bumi ini..T-T semoga kedatangan tahun baru ini akan memberikan 1001 keberkatan buat kita semua..amin..=)

hm, aktiviti kami berdua di tahun baru nih, biasa2 aje..oleh sebab family gue ade kat kl, so gue bawak la c eraziwan nih jumpa diorang..boleh jugak bertanya2kan khabar bakal mertua kan..kui3,

hohoho..xde angin xde ribut, tetiba aje gue mengidam nak makan chicken chop + lamb chop sekaligus..(ish3, tamak haloba betul lah hang nih!)

having a great lunch taem with my beloved emma chan..(kata c eraziwan di dalam hati) hahaha

eraziwan, i hear u~~ hahaha (entah sehat entah kan tidak budak nih!) =.='

sempat lagi ber-desert2 bagai..=P

Oleh sebab kitorang sampai kat sogo tuh lambat sangat, family gue pon da setel makan2, kitorang sempat berborak2 kejap jela..sempat layan kerenah anak2 buah kejap aje sehinggakan c eraziwan nih xpuas lagi nak bermanja dengan diorang..jangankan c eraziwan, gue selaku cik ma diorang pon lagi laa x puas..x penah puas melayan kerenah mereka yang manja + nakal tuh..hehehe

C kakak a.k.a nik hana maisarah, 5 tahun nih tanya gue..cik ma, nie sape? (sambil jeling2 manja kat c eraziwan) cik ma pulak menjawab, nih abang cik ma..jawabku sambil tersengih2 macam kerang busuk..hahaha lepas tu c adik a.k.a nik mohd nuqman aqeef, 3 tahun pulak bersuara..nie abang cik ma? hee..senyumnya malu2 kucing depan gue..alahai, swit betul anak2 buah cik ma nie tau..



P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






17 comments:

Original CikTeddy said...

desert tu mnarik lorh..


p/s: bls dr entri cik ni..cik mmg pkai pon widget tu skrg..cik dh ckp dlm entri tu kan..kantoi x bace..haha

Original CikTeddy said...

cik dh tmbh gmbar..hrap kak erma tau dh..sgala ksulitan amat dikesali..hehe

nur ika said...

waaa...sdapnyaa..^,^2 american brownies kn..mleleh tgk..tgah diet xleh mkn lg..

emy zulaiha said...

hamboy bnyknye makan die!jeles lah asyik berpoye2 dgn eraziwan je! haha :)

dill said...

ciken cop itu bikin guwa lapar

dill.

nuha zahari said...

anda ditag :)

Teenager Housemaid said...

sedappnya kek itu serta makanan yg hanya nampak setengah itu..hehehe

zOeY zAu YaH said...

taun mizz emma takde azam? haha tpi ade sesuatu kan? hihi..

sailaaf said...

muka korang nak iras la.
sedap nya..makan kat SR

Mya said...

kek chocolate cheese berries eh? nyummmmmmm

Afendy said...

sedapnya ..

jemput follow ke blogger saya yee ..

http://designaku.blogspot.com/

fae jamal said...

wuarghh! tetiba terliur ni..huhu

Juliet_iRa~" said...

wahh dah kenalkan la ea..hee..boleh lah kawin cpt sbb dah direstui..heeee ;p

♛ Azie Azra ♛ said...

wahh. da jumpa mertua. jeles! kite belum agi. happy new year too :D

Nur Aischa said...

serius terliur tgk chicken chop tu :D

Onitsuka_hana said...

sedapnya kek scret recepy

LelakiSemalam said...

makanan di SR mmg sedap2...

C.L.I.C.K.2