Saturday, August 31, 2013

Bertiga Sudah..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..pada 6 syawal a.k.a 13 ogos yang lepas, tepat jam 2.30 petang, lahirnya seorang permata hati kami yang diberi nama muhammad adam mikail.. mikail selamat dilahirkan secara normal di klinik dan rumah bersalin an-nuur yang bertempat di kubang kerian, kota bharu dengan berat 2.88 kg..

Pejam celik pejam celik, da 19 ari rupanya usia mikail..alhamdulillah jugak sebab sepanjang 19 ari nie, mikail xbanyak ragam sangat.. jarang sangat2 nak dengar suara tangisan dia.. suara rengekan pulak dengar time dia nak menyusu aje..x pon time dia nak orang tukarkan pampers dia..hihihi

Perasaan bila da bergelar seorang ibu? hm, indah sangat2.. kadang2 tu rasa macam x percaya aje yang gue sekarang nih da pon menjadi seorang ibu.. rasa macam baru semalam aje doc sahkan yang gue nih baru mengandung 5 minggu.. haa, boleh macam tu? hihihi

mikail yang baru 10 jam dilahirkan.. =')

17 comments:

azizah :) said...

wahh tahniah yunk! selamat sudahh yer.. alahaii jijah je masih menghitung detik.huuu

Mira said...

comelnya mikail, semoga menjadi anak yang soleh. tahniah kak emma, selamat menjadi mommy. yay! :D

nor azman said...

tahniah2..sedap nama itu

Tihara said...

alhamdulillah, tahniah..comel anak emma.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

Saat yg dinantikan..bby emma...comeinye...ehh bru 10 jam dh buka mata....sgt comeiii....

ros_reeza said...

Alhamdulillah... dah selamat melahirkan.. Selamat berpantang ye :-)

Cik Yatt said...

wah dah lahir baby.. tahniah!! :)

Syida Rasyidah said...

wah.. tahniah... selalu refresh blog emma sebab nk tahu baby dah lahir ke belum.. comelnye dia :)

::ct aman:: said...

tahniah....baby...geram....alhamdulillah semuanye selamat..=)

Fifi Nadhrah said...

oo.. dekat kelantan an-nur ni.. tahniah.. comel la mikhail ni.. alhamdulillah semuenye selamat..

nurulfarehah said...

Alhamdulillah dh selamat smuanya baby pon comel jek.

myaini said...

tahniah erma....nama baby sedap...suka nama adam tu..nanti cerita pengalaman bersalin pulak ye..

aniswany lazim said...

tahniahhhh..baby comel sgt ^_^ take care

hana hadi said...

alalala keciknya.. mata besar

HASRINA said...

tahniah for the baby

adda siempre said...

congrates my friends semoga jd ibu yg solehah...hihi

アヌム said...

comey2..tahniah....