Saturday, July 27, 2013

Ayuh bercuti panjang~ hehehe

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..akhirnya tiba juga hari yang dinanti2..hehehe memandangkan last week gue da pon apply siap2 maternity leave selama 2 bulan, so kini masanya telah tiba~ hihihi rnie last day gue..maknanya next week gue da x perlu la nak bersusah payah bangun pagi mandi n p ofiz lagi~ hik3,

Sepanjang nak habiskan seminggu terakhir nih, uhh..memang liat betul lah nak bangun pagi.. kadang2 tu sampaikan terlambat bangun lagi nak p ofiz..nasib baek sempat jugak sampai on time, tapi kekadang tu terlambat jugak 5,10 minit.. err, maybe senior2 x kesah sangat kot? hehehe

Hm, kalo nak di iqotkan plan asal, sepatutnya maternity leave gue bermula awal ogos nie tapi entahlah.. walaupun keje gue kat ofiz nie xde la bertimbun2 sangat, tapi still rasa macam x larat nak p keje.. maybe sebab cramp kaki yang kerap melanda kot.. walaupun kejap2 aje tapi sakitnya tetap terasa..sob3,

Tang cukup atau x cuti gue nih, gue berserah aje pada yang esa..moga2 cukup lah hendaknya kan.. tapi kalo dibuatnya gue terbersalin overdue, maybe gue terpaksa apply unpaid leave kot untuk cover balik cuti awal yang gue da apply nih.. boleh macam tu? harap2 pihak atasan paham la kan..hihihi ;P

kemaen lagi gigih kemaskan meja..maklum ler, 2 bulan meja nie nak kena tinggal kan..hehehe

18 comments:

Shizan Syafik said...

seronoknya dah start bercuti.. sy cuti lambat lagi... huhu

shera haifa said...

selamat bercuti dan selamat hari raya yg bakal tiba.. hehe

nadia arrumaisha said...

seronoknya bakal sambut orang baru... Doa saya semoga Allah permudahkan urusan awak ya....

MaYa MustWany said...

awal2 dah kemas da..tunggu masa je kan..xsbar2..

fasha said...

selamat bercuti n slamat hari raya..
jengah ur belog =D

HeNRieTTa JoSe said...

selamat bercuti...xsabar nak tunggu baby comei tuan blog...

Fifi Nadhrah said...

selamat bercuti.. bestnye cuti lame..

emy zulaiha said...

selamat bercuti & hari raya emma.

semoga prosess bersalin nnt berjalan dgn lancar tau. amin :)

Azian Elias said...

Wahhh..dah start cuti n nnt berpantang lah yee...

myaini said...

awalnye cuti erma....take care and good luck ye!!

アヌム said...

dh tak lama dh tuu..gudlak ye...

Miss Volvo said...

cramp kaki tu kurang zinc kalau tak silap :D

are_lin@yu said...

alhamdulillah mkin hmpir baby nk klr.semoga dipermudahkan dear ;-)

hana hadi said...

2 bulan cuti? betul ka... bestnya la.. boleh melancong

ros_reeza said...

Selamat bercuti.. moga dipermudahkan segalanya ye :)

Ara Afiq said...

selamat bcuti, smoga dipermudahkan sgala urusan. tak sabar nk tgk baby. hehe

::ct aman:: said...

da start coti ea...smga slmt smuanye...=)dan di permudahkan..amin....

nor azman said...

slmt bercuti dan semoga allah swt mempermudahkan segala urusan..amin