Friday, July 12, 2013

My Lovely Maternity Shoot.. ;)

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..selesai jugak sesi maternity shoot gue nih..hehe as planned, sabtu lepas, ngam2 di saat usia kandungan gue nih mencecah 34 minggu, gue n c eraziwan ditemani dengan bestie gue selaku photographer x bertauliah telah menghabiskan sepetang bersama di taman tasik perdana.. ;)

dia telah menentukannya, kita bertemu dan bercinta..

inilah oh takdirnya, bukan kerana harta..

inilah citra cahaya cinta..

pintu hatiku telah kau buka, tak mampu ku menafikannya..

kejujuran diberi, kasih takkan terhenti..

ini bahagia yang ku cari..

sayangi daku, peluklah daku..

janji denganku, semai cinta nan satu..

tuhan menguji, takkan berhenti..

hanya ku pinta, sama setia menjaga, hingga ke alam syurga..

Akhir kata, thanks a lot to my bestie sebab sudi luangkan masa bersama2 kami laki bini nih.. hehehe insyallah, bila sampai turn u nanti, i boleh jadi photographer yang x bertauliah u pulak.. amacam, mau nggak? hik3, =D

19 comments:

QueeN TerataI said...

wah2.. romantik gitu... ;)

Kakzakie said...

Cantiklah Emma. Boleh jadikan kenangan bila baby dah lahir.

Baju Emma pun manis warnanya:)

Nurul Husna said...

bestnya dah buat maternity shoot..sy xtau bila nak buat...kandungan pun dah 34 minggu..

Fifi Nadhrah said...

romantik.. fifi suke!~

HeNRieTTa JoSe said...

Sweetnye....suke tgk mom to be nieh...makin berseriseri....

HASRINA said...

awww cuteness overload....... <3

man said...

kelas gitu..hehehe

adda siempre said...

amik byk gambar maa slgi mu blum bersalin ni..heheh

myaini said...

erma tak naik sagnat badan..perut je naik kn....so sweet korang!!

MaYa MustWany said...

alololo comelnya.. nanti bergambar ngan baby pulak kan

Ihsan Arifin said...

dah boleh mula fikir nama anak dah haha.

btw, selamat berpuasa :)

Mira said...

hehe.sweetnya...tak sabar nak tunggu baby keluar nanti. :)

are_lin@yu said...

sweet ;-)

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.610
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Fifi Nadhrah said...

fifi singgah petang..

Zaza said...

sweet..cntik tempat =)

Syida Rasyidah said...

comelnya perut... :D

ct@m@n@qieem said...

alahai swetnye...ank da 2 xpnah pon wat....heheheh...sweet2!=)

azizah :) said...

alala comelnya dear... sama je perut kita..heee

C.L.I.C.K.2