Monday, November 14, 2016

Bersukan di Taman Botani Perdana, KL

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Entry kali nie gue saje je nak throwback aktiviti kitorang adik beradik p picnic / beriadah / bersukan di taman botani perdana, kl selama 2 minggu berturut2. haa, nampak x semangat kesukanan kitorang kat situ? hihi 2 minggu berturut2 gue terpaksa menahan sakit2 badan gara2 syok sangat berbadminton. maklum la, bertahun x berbadminton kononnya. boleh macam tu? =P

Memandangkan gue sekarang menetap di mantin, kemain lagi gigih setiap minggu kitorang g check in umah abang gue di cheras nun semata2 nak join aktiviti sihat nie. haa, nampak x? hihihi pagi2 pulak kemaen lagi beria bawak bekal sandwich telur dan air teh o strawberry untuk sesi picnic di taman. yela, mana sempat nak sarapan siap2, kang parking kat taman penuh, jenuh ler jawabnya..

perkenalkan, kakak2 / abang / adik / anak buah kawasan gue..hihihi

happy nya adam maliki main gelongsor dengan ayah.. =)

adam maliki nak buat apa dengan gigi-gigi dinosour tu?

fantasy planet ini abg mika yang punya..

jaguh cilik badminton kesayangan ibu..

perlawanan antara husband n wife, sape kalah kena masak dinner tau!

perlawanan antara kakak dan adik kawasan, sape kalah kena belanja lunch okeh!

Habis je bersukan, kitorang balik rumah dulu untuk berehat dan bersiap nak keluar lepak kat mall pulak sambil makan2 tengahari dan cuci2 mata. 2 minggu lepas kitorang ke sunway putra mall, p pekena korean food kat myeongdong street. gue teringin sangat nak try topokki dan odeng. memang terbaiklah bak hang! ini semua pengaruh tengok cite 'reply to 1988'. saranghae choi taek! hihihi

Minggu nie dan minggu depan kitorang x sempat nak g taman sebab minggu nie c eraziwan keje, minggu depan gue pulak kena keje. insyaallah, 2 minggu depan dan seterusnya kita teruskan lagi aktiviti sihat kita nie ek. bukan selalu boleh hang-out sambil exercise macam nie. anak2 pon bosan jugak asyik terperap aje kat umah hujung2 minggu. betul x anak2 ibu? hihihi

5 comments:

safurara said...

taman botani KL, mcm best je tempat ni, x pernah pegi lg.

May said...

Nice activities there....

mera hussain said...

tak pernah pergi lai kat sini.. teringin jugak nak pergi. hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

sronoknye riadah ramai ramai....

Qaseh Vee said...

kat tasik perdana ke ... mcm dah pernah pergi ...

C.L.I.C.K.2