Monday, June 16, 2014

Lagi2 wedding..

Assalamualaikum w.b.t..=')

5 jun lepas kitorang tiga beranak balik kg. sempena majlis akad nikah abang ipar gue a.k.a abang c eraziwan.. 1st time kitorang bertiga travel jauh, dari kl sampai kb tu.. biasa kitorang berlima, sekali dengan mak dan ayah gue.. huhuhu penat betul layan kerenah c mikail nie time dia x tido.. =.='

mikail : oo, ibu mengata sy kat belakang ye..
ibu : ops, hihihi

Kitorang bertolak lebih kurang pukul 5 pagi macam tu la n sampai kb dalam pukul 2 petang..kebetulan pulak majlis bestie gue time sekolah rendah pon pada hari yang sama, so petang tu kitorang p kat majlis dia dulu..dah lama x jumpa dia, last time jumpa time raya tahun 2011 kot? hihihi

 congrats dear, semoga berbahagia selalu di samping hubby yang time nie p solat katanya..hihi

Malam tu pulak berlangsungnya majlis akad nikah abang ipar gue kat masjid area umah kitorang jugak la sebab wife dia orang kg. sebelah aje..hihihi mula2 tok imam tu cakap majlis nak berlangsung malam, lepas tu petang, lepas tu malam pulak..adoi, tapi x kisah la mana2 pon, janji sume dah selamat..=)

 berseri2 gitu kak ipar baru gue nie..hihihi

Bila gue pk pk balik, rupanya ini 1st time gue attended majlis akad nikah orang lain..berbeza betul  dengan majlis akad nikah sendiri ritu, alahai.. tiba2 jadi rindu dengan kenangan lalu.. mau x berbeza, time gue ritu, kemain lagi neves.. tapi malam tu, gue siap boleh berborak2 lagi dengan adik2 ipar..hik3,

 selamat pengantin baru to both of you! ='D

8 comments:

Kakzakie said...

Comelnya pangantinnya. Cantik dan manis kakak tengok. Moga berbahagia..

azizah :) said...

comel anak teruna tu..besar dah dia..

HeNRieTTa JoSe said...

berseri pengantin...amboi anak teruna...makin comel...

Syida Rasyidah said...

Jauh Mikail travel eh. Hai Mikail comel :)

Fifi Nadhrah said...

comelnye pakwe tu.. jatuh hati aunty tengok..

~MommyAqilMedina~ said...

Cantik nya pengantin..Meriah ..pelamin pon cantik..happy kan dapat balik kampung..jumpa sedara mara..

nor azman said...

tahniah2..hehehehe

Zila Zainal said...

hensem betul la mikail ni. geram akak tgk

C.L.I.C.K.2