Saturday, July 26, 2014

Salam Kosong Kosong~

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Salam 28 ramadhan semua.. ;) alhamdulillah, pejam celik pejam celik, dah nak syawal rupanya.. insyaallah, tahun nie kitorang beraya bertiga, tahun lepas still consider berdua sebab masa tu mikail still dalam perut lagi, tengah syok menghitung hari nak keluar, last2, syawal ke-6 yang menjadi pilihan.. hihihi

Persiapan raya tahun nie agak berbeza dengan tahun lepas sebabnya tahun lepas kan tengah busy.. nak prepare barang2 baby la, nak survey tempat bersalin la, nak research pengalaman bersalin la.. tapi nasib baik puasa ponteng 3 ari je, itu pon sebab false alarm.. huhuhu

Persiapan tahun nie pulak memang terasa kelainannya.. memang rambang sangat2 mata nie time dk shopping baju2 raya mikail sampaikan sedar tak sedar, eh? nape sume baju mikail aje nie? mana baju ibu dan ayah? haa.. boleh macam tu? hihihi puasa pon alhamdulillah, penuh lagi setakat nie.. =')

Last but not least, selamat hari raya aldilfitri dan maaf zahir dan batin gue ucapkan.. kepada mereka yang baru nak balik kampung macam gue nie, haa.. berhati2 di jalan raya ye.. kepada yang dah selamat tiba di kampung tu, syok la.. selamat bercuti bersama keluarga tersayang ek.. hihihi

salam kosong kosong daripada kami sekeluarga - mikail ;)

p/s : pray for gaza
p/s/s : pray for mh17

9 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe....selamat hari raya...salam kosong kosong jugak...uiks, puasa penuh thun nie?

msredcheesecake said...

Selamat hari raya maaf zahir batin.... Hensem mikail...

ros_reeza said...

Selamat hari raya dari Ros :)

Kakzakie said...

Salam aidilfitri dan maaf zahir batin dari kakak juga.

Tengok hero comel geram pulak:)

Cho Zila said...

selamat hari raya.. biasalah dah ada anak memang dialah yang lebih.. nak buat camnerkan..

:: Mrs.SyahNia :: said...

salam lebaran walau dah 2 mggu lebih beraya..hihi

alolo tomey dia berbaju melayu ye
skang dah ada anak..memang si mak rambang tgk baju bdk2 kecik..super duper cute semuanya..rasa nak borong 1 kedai kan..hikhik

Zila Zainal said...

comelnyaaaa pakia baju melayuuuu

sal ya said...

selamat hari raya ye... ada lagi berbaki syawal nih...

nor azman said...

Comel

C.L.I.C.K.2