Tuesday, August 19, 2014

Mikail Turns 1

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah, 13/8 lepas mikail dah pon genap setahun.. selamat hari lahir sygku mikail~ dah besar anak teruna ibu nie, hihihi 16/8 pulak kitorang ada wat majlis kecil-kecilan utk mikail.. jemput adik beradik n sedara mara je..hihihi walaupun penat, tapi hasilnya gue puas hati sangat2.. =')

kreatif jgk c eraziwan nie ek, dia la yg p tampal satu2 belon2 nie..hihihi

decoration nie pulak idea gue, kitorang pakat2 tiup belon2 nie n pkat2 gantung sama2..hik3,

kek shin chan berperisa orange..not bad la, hihi tapi akak2 gue pakat tanya nape x pakai gambar mikail aje? ha ah kan, x terfikir pulak gue, tgk la next year mcm mana.. =P

menu utama - nasi ayam yg dimasak oleh gue, nasib baek dapat feedback yg positif daripada tetamu2..hehehe

mikail - ibu, betul ke adik dah setahun?
ibu - ye, betul syg..

mikail - yeay, titew dah setahun! =D

tq mak ngah + mak lang + pak muda sebab bagi hadiah2 nie..titew suka sgt2! - mikail

Majlis start lepas asar, pukul 10 malam baru selesai..hihi cian mikail dapat skit je hadiah, bukan apa.. walaupun gue jemput ramai sedara mara, tapi gue segan nak bagitau dorang nie majlis mikail, gue juz bagitau buat makan2 je.. so, diorang sume ingat gue buat open house..hik3,

21 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaii comelnya deco2 birthday Party for Mikael..simple but nice..Happy 2st Birthday Mikael..Semoga jadi anak yang soleh ye sayang..

***Nasi Ayam tu nampak nyummy!!sedapnyaa..

Kakzakie said...

Happy birthday Mikael.
Moga jadi anak yg soleh ye sayang..

ros_reeza said...

cantik kek dia..
happy belated birthday :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

HAPPY BELATED BEFDAY...

COMEL MIKAEL ;)

eira eixora said...

happy birthday mikail

are_lin@yu said...

cptnya masa brllu dh setahun dh dia..happy birthday mikail ;-)

sal ya said...

kejap je dh besar. happy belated sayang...

azizah :) said...

budak2 kan cepat betul membesar..

hakimi pon xlama lag nak masuk 1tahun.. mama xbuat apa2 preparation pon.huuu

hana hadi said...

Suka la tu mikail.hehe

Zila Zainal said...

Waaaa si kecik dah setahunnn! happy birthdaaaay!

Ecah Ecot said...

wah dh besar dah dieeee....

Fifi Nadhrah said...

happy birthday mikail.. jadi anak soleh ye..

nur anis said...

happy birthday mikail...:)

IbuNoey said...

wah..bestnya mikail sambut birthday..hadiah sikit pun xpe..yang penting happy sebab dapat sambut..;)

Elya Roza said...

happy nye dieee !! happy belated birthday mikail...:)

hana hadi said...

cute je mikail:)
tiup belon ? adoi kalau majlis Hana ni xberani hana nak tiup belon.. gantung benda lain je lah.hehe

dear yayah said...

Cute je family dia. Moga terus bhgia

Tihara said...

selamat hari lahir Mikhail
Ya Allah dah besar dah anak awak
lamanya akak tak bertandang ke sini

awak apa khabar :)

Syida Rasyidah said...

Eh.. kejap je Mikail dah setahunkan. Nampak sgt muka mikail copy muka ayah dia eh :)

sal ya said...

Tu la. Ank2 cpt btl bsrnya. Dh sethn dh mikail.

HeNRieTTa JoSe said...

kjap je masa berlalu...dah setahun lebih anak teruna sorg nie...

C.L.I.C.K.2