Thursday, June 16, 2016

Shopping Raya Online

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Pertama kali dalam sejarah gue shopping kelengkapan raya untuk anak2 dan en husband secara online. hahaha mau x terpaksa, masa 1st day puasa ritu kitorang laki bini ambik cuti sebab nak bawak maliki p check up. alang2 dah cuti tu, pegi jela shopping offline kat sogo. ya ampun, balik tu terus rasa macam nak pengsan secara berjemaah. mau x penat, kemaen dk tawaf satu sogo..kui3,

Hasil lepas tawaf satu sogo tu hanyalah sepasang baju abang dan sepasang baju adik. ya ampun, x berbaloi sangat2. mungkin sebab banyak sangat pilihan yang ada sampai rambang mata nie dibuatnya. boleh macam tu? hihihi nak keluar shopping time wiken memang x la sebab kekadang tu c eraziwan kena keje..huhuhu

Tanpa membuang masa, jom kita pakat2 cuci mata kat website2 yang menjadi pilihan gue nie..hihihi

rompers maliki
website : http://kiddietowns.com/

baju mikail
website : http://www.babykidstuffs.com/

kasut maliki
website : http://www.babykidstuffs.com/

rompers maliki
website : http://www.nile.com.my/

wallet eraziwan
website : http://www.nile.com.my/

jeans eraziwan
website : http://www.nile.com.my/

Hopefully, bila barang2 nie dah sampai nanti, mintak dijauhkan lah daripada 'indah khabar dari rupa' ye. kang x pasal2 x beraya diorang tiga beranak hahaha >__<

8 comments:

Kakzakie Purvit said...

Baju budak-budak tu tapi cantiklah Erma
Kakak pun berkenan - tapi dah tak ada anak kecik hihi..

Jgn takut kalau terbesar bagi kat abg kalau terkecik bagi kat adik:)

Qaseh Vee said...

sis dah dua kali pi shopping baju raya . tapi sudahnya satu pun tak terbeli ... bila buka insta , terus je jatuh cinta ... hahahaaa

Mera Hussain said...

wah.. untung lah kak ah shopping. mera baju raya pun tak beli lagi. hahaha

Afif Rayyan said...

Boleh rambang mata dibuatnya nie.. hukhuk

YattAkasah said...

kalu yatt xbrani bli baju online sbb tkot saiz xsesuai hee. nnt sharegmbr da pakai. da lama xjln sini. bsar daa ank akak

sal ya said...

Kalau wallet ken check btl2 sbb husben picky skt psl wallet dia. Kena trusted seller br sdp membeli.

nor azman said...

Lawa2 baju

HeNRieTTa JoSe said...

lama xjengah cni...dah berempat rupenya....tahniah...