Monday, April 6, 2015

Mary Kay Education Workshop

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam gue dan my sis a.k.a my recruiter pegi attended mary kay education workshop kat vsq, petaling jaya.. ramai sangat beauty consultants yang hadir memeriahkan bengkel nie.. kitorang pon enjoy je setiap saat bengkel nie berlangsung.. best sangat2, akak2 mary kay yang lain pon friendly je.. hihi

Masa mula2 gue join kelas mary kay nie, gue teruja sangat tengok kecantikan dan kemulusan kulit diorang.. mekap diorang pon cantik.. patut la diorang pandai mekap, kat mary kay nie ada makeup artist.. gue pon penah join sekali kelas tu dan akan join untuk kali ke-2 minggu depan.. tapi kelas advanced mekap nie berbayar la..itu yang x berapa nak syok tu..hihi =P

kalau akak gue join, gue suka carpool je dengan dia sebab malas nak drive! hahaha

nie family kecik kitorang.. leadernya kawan akak gue jugak..

yang nie pulak family besar kitorang.. leadernya pulak kakak kepada kawan akak gue tu..hihi

Pada pendapat gue, gue suka sangat dengan produk mary kay nie sebabnya produk dia best dan harganya pon mampu milik dan tahan lama.. contohnya macam cc cream, satu cc cream harganya rm79 tapi tahan untuk 3 - 6 bulan kot sebab cc cream gue banyak lagi walaupun dah pakai almost 2 bulan dah hihi

#marykaybeautyconsultant
#discoverwhatyoulove
#marykaylover
#0162706499

8 comments:

Saniah Ahmad said...

dah boleh jadi make up pengantin ni hihihi,,

HeNRieTTa JoSe said...

wah..makin berseri lah lpeas nie yea...

Kakzakie said...

Tak rugi kalau dpt hadirkan kelas macam ini. Kalau dh serasi dan harga pun ok bolehlah rekomen pada org lain:)

Fifi Nadhrah said...

wah.. tak lame lagi boleh jadi make up artist la..

nur anis said...

wahh..best la dapat belajar make up..saya tak pernah lagi try produk mary kay ni..

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wahh..lepas ni boleh make up sendiri n yang penting kulit sihat kan..Tahniah awak..mesti meriah majlis tu..

Cho Zila said...

akakni belajar tara manapun mungkin tak reti2 nak bersolek bagaini.. tapi suka tengok muka orang kalau kena ngan gaya makeupnyer...

IbuNoey said...

Wah..dah macam satu keluarga pula..moga suksess tau..

C.L.I.C.K.2