Friday, August 10, 2012

12 days - Wedding Bunting

Hee..isnin lepas gue baru jer order 1 bunting kawen dengan sorang tokey nih..nak dijadikan cite, actually sejak bulan june lagi gue da PM dia untuk tanyakan mengenai proses2 penempahan c bunting tapi sayang seribu kali sayang, msg gue tu dia boleh buat dekk aje ek? ish3..sampai ler pada satu hari tu, gue ternampak dia uploadkan bunting2 customer yang dah siap..

So, nak dipendekkan cite, gue pon try ler PM dia skali lagi, cuba nasib ler katakan sebab mak gue pon da start chase gue untuk setelkan hal bunting nih, hehehe huh..nasib baek dia reply on da spot msg gue tu..bincang punya bincang, haa..inilah dianya design yang berjaya mencuri perhatian gue.. hehe sebab utama gue pilih bunting nih? of coz lah sebab dia ada bunga ros~ =D

i chose da 2nd one! =')

So, pada ari sabtu lepas, gue + c eraziwan p ler pick-up bunting nih dengan dia punya tokey kat area bukit jalil tu..uhuhu, oleh sebab gue terlalu excited, gue tak sempat nak komplen ape2 kat dia punya tokey..bila tokey tu blah, c eraziwan jela yang kena tadah telinga dengar bebelan gue.. hm, dia punya bunting tak bape cantik lah..kaler tak terang, soft2 macam ink kurang aje..hm,

Tapi tu lah, wat do u expect dengan bunting yang ditempah via online kan? (err..ke tak de kaitan?) hehehe tapi tak pe lah, nak buat macam mana lagi, janji sume da setel, cantik tak cantik belakang kira..tapi kalau mak gue komplen nanti macam mana? kang gue pulak yang kena tadah telinga dengar bebelan dia..hopefully benda2 macam tu tak kan terjadi lah kan..amin, hehehe


14 comments:

Izara4eva™ said...

amboii.. sume tmpah on9 ye..hehe..
cntik yg 2nd tu :)

Lukman Hakim said...

aamiin... ^_^

budi os 19 said...

great pict.. :)
salam knal ya :)

-meeSUPERGIRL- said...

alahai sweetnye gmbar tuh .. "we are getting married" / nak buat mcm tu jugak lah! haha

Mizz ErMa said...

izara : itu ler pasal..nk mudah aje kejenya..hehehe

Mizz ErMa said...

lukman : =)

Mizz ErMa said...

budi : salam kenal jgk..

Mizz ErMa said...

meesupergirl : haa, sila2..buat jgn xbuat..kui3, =P

Shaznina Sofia said...

hye kak emma... wah !! menghitung hari lah nyh kn..
lagi bape hari jea nk kahwin.. tahniah kak.. hehehe ucap awal2..
:)

SimplySeoul said...

kdg2 ada bunting yg xbrapa clear sbb resolution gambar or editing tu xbrapa besar.

Hasrina said...

macam cover novel yang kat tepi tu plak..aww cute

Mizz ErMa said...

shaznina : yup, lebih kurang mcm tu ler..hihi thanks sis..

Mizz ErMa said...

simplyseoul : 0o, mcm tu ke..hehe

Mizz ErMa said...

hasrina :eh, cover novel ape yg kt tepi tu? hihi