Friday, May 8, 2015

Pantai Teluk Kemang, Port Dickson.

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Hujung bulan april yang lepas kitorang p picnic secara berjemaah dengan geng2 ofiz c eraziwan kat pantai teluk kemang, port dickson.. jauh jugak la dari rumah kitorang, dalam sejam ++ macam tu.. nie kali kedua rasanya kitorang datang picnic kat sini.. 1st time ritu datang dengan member2, lagi pon time tu gue tengah pregnant kan c mikail..hihi

Banyak sangat menu2 yang disediakan oleh geng2 ofiz c eraziwan nie, antaranya ada ayam, kambing, udang, sotong dan sosej untuk bbq.. lepas tu ada nasi lemak dan bihun goreng untuk breakfast.. lagi ada dadih, kek coklat dan jajan untuk desert.. pendek kata memang semuanya cukup lah.. patut la beria sangat diorang dk meeting2 bagai kat ofiz tu.. memang terbaiklah.. hihi

amboi adam mikail, mentang2 ayah bagi pinjam hp dia, ibu ajak selfie pon buat derk je ek..

Bila pk pk balik, rasa rugi pulak gue x bawak sekali baju dan seluar basahan untuk mandi manda kat pantai nie.. baju dan seluar basahan mikail dan c eraziwan pulak kemain lagi beria gue packing.. adoi, huhuhu gue tengok dari jauh aje mikail dk main air dengan bapaknya.. itu pon nak x nak aje lagaknya.. mungkin sebab xbiasa kot? jakun sangat..hahaha
anak ibu happy ye dapat main air kat pantai? ;)

8 comments:

aizamia3 said...

Bila pakej picnic lengkap.. memang ohsemlah jadinya.. kekenyangan.. hehehe..

Saniah Ahmad said...

salam,, sesekali pi pantai best ni,, sedaikan je makanan,, lepas mandi pasti nak makan,, pastu sambung mandi semula hahaha,,

azizah green line said...

hehe org lain suka p PD..jijah yg duk PD ni bosan dah.nak kuar menghadap jem lau weekand..grrr!

Kakzakie said...

Picnic tepi pantai sekarang ni nasib-nasib sebab kena hujan lebat memang tak enjoy. Kalau redup memang untunglah..

Sham said...

Salam kenal...singgah sni n terus folow...

Budak2 tu memula mmgla segan je nk main pantai...dh dpt tune dorg nnt xmo naik dh tu...

nur anis said...

seronok muka dia dapat g pantai ye..

Eka Tikah said...

wah bestnya picnic. lama tak picnic dgn family. hehe

Sanisah eeiyss said...

Assalamu'alaykum dan salam ukhwah (^____^)
is folo di #647

C.L.I.C.K.2