Wednesday, May 6, 2015

Splash Park, The Mines.

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Isnin lepas c eraziwan dapat cuti, yeay! so, gue pon apa lagi, cecepat suarakan hasrat hati nak bawak mikail p berjalan sambil bersuka ria di splash park yang terletak di the mines.. kitorang pon dah lama sangat x jejakkan kaki kat sana, mikail apatah lagi.. hihihi seronok la dia dapat berjalan.. berlari ke sana, berlari ke sini, alahai anak.. huhuhu


Kalau x silap gue, kali terakhir kitorang laki bini jejakkan kaki kat splash park nie time kitorang tengah hangat bercinta dulu kot..kenkonon jela, hihi time tu splash park nie best sangat2 sebab ada banyak air pancut2 untuk budak2 mandi manda dan main2.. tapi sekarang air pancut2 tu dah xde, ada swimming pool aje sebijik.. time kitorang p tu, ramai jugak la budak2 yang dk mandi manda kat sini..


Si mikail nie pulak macam x heran aje dengan swimming pool tu.. dia sebok dk berlari sana, berlari sini, adoi..x habis2 dengan berlari dia tu.. jatuh bangun tu memang makanan dia lah senang citer.. huhuhu masa kitorang sampai tu hari macam nak hujan, mungkin bukan rezeki mikail kot nak bersuka ria kat sini.. next time ibu bawak p tempat yang ada air pancut2 untuk adik main ek..hihi


Last but not least, gue suruh dia p posing aje kat pintu masuk splash park nie.. sempat jugak la snap sekeping dua gambar dia dk posing elok kat sini sebelum dia p sambung larian marathon solonya yang x de kesudahan tu.. kui3, mood gue pon dah spoil sebab splash park nih dah berubah rupa.. huhuhu baru plan nak datang sini tiap2 minggu.. chewah, hihihi

iklan : tengah survey perabot untuk bilik tidur? klik sini

4 comments:

Eka Tikah said...

eh tak tahu pulak The Mines ade tempat ni. hehe

Tie HT said...

bestnya the mines
dedulu masa kat upm selalu lepak sini
mesti dah banyak perubahan :)

nur anis said...

banyak rupanya tempat best yang saya tak tahu..hihi

aizamia3 said...

kita baru tahu sebab tak pernah ke sana.. hehehe..

C.L.I.C.K.2