Monday, May 11, 2015

Bengkel 'Jom Cantik' Mary Kay

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam unit kitorang ada buat bengkel kecantikan kat vsq, petaling jaya.. kalau ada masa lapang, gue memang suka menghadirkan diri kat bengkel2 kecantikan nie bersama guest / kawan2 yang berminat nak belajar tentang cara penjagaan wajah yang betul dan solekan asas..

Selain tu, bengkel nie juga bertujuan untuk memberi peluang pekerjaan kepada para wanita yang berminat nak buat part-time atau full-time dengan menjadi perunding kecantikan mary kay seperti kami.. selain cantik, boleh la buat side income sekali.. 2 in 1 gittew, hihihi

setiap bengkel ada tema yang berlainan, sape yang ikut tema dapat hadiah tau..best kan? hihi

pagi2 dah bersiap, konon excited sangat la tu nak p bengkel jom cantik nie, sekali cermin pulak yang x bersiap.. =.='

ramai sangat guest yang datang untuk memeriahkan bengkel jom cantik nie.. alhamdulillah, happening sangat2.. penuh satu bilik..

16 orang wanita yang excited nak rebut peluang menjadi perunding kecantikan mary kay.. alhamdulillah, i'm so proud to be one of them since a few months ago.. =')

met my beautiful guest a.k.a my blogger friend since a few years ago.. alhamdulillah, setelah sekian lama berteman di alam maya, akhirnya berpeluang juga bertemu mata di bengkel jom cantik nie.. thanks for coming dear ara.. ='D

For those yang excited nak join jugak bengkel kecantikan mary kay nie, boleh je inform gue sebab unit kitorang memang selalu buat bengkel kecantikan nie.. nak bawak kawan pon boleh sebab lagi ramai lagi meriah kan.. nanti boleh la have fun sama2.. ;)

6 comments:

May said...

Nice workshop. Its make you even more beautiful. ^_^

If your interested to view some of my paintings, just click it here:

http://capturingthyinterest.blogspot.com/

ieza ashaari said...

sebelum ni ieza pun pernah dimakeover dgn beauty consultant mary kay ni. mmg best produk mary kay. :)

nur anis said...

bestnya..lama tak join bengkel kecantikan gini,..

Eka Tikah said...

Mary Kay? kite pernah try pakai toner dia. best la jugak. sejuk je. hehe

hana hadi said...

Dah jadi perunding ek

Julia Johari said...

Pernah dpt makeup mary kay...mmg cantikkkk...nice

C.L.I.C.K.2