Tuesday, June 16, 2015

Tips Cantik | set penjagaan wajah untuk kulit normal

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Setiap orang mempunyai masalah kulit yang berbeza, bergantung kepada jenis kulit masing-masing samada normal, kering, berminyak atau sensitif. Bagi mereka yang berkulit normal, mereka patut bersyukur kerana terhindar daripada masalah jerawat, jeragat dan lain2. Namun begitu, penjagaan muka bagi kulit yang normal juga perlu dititik beratkan bagi memastikan kulit muka sentiasa sihat dan berseri.

Botanical Effects Skin Care - Formula 2 (Kulit Normal)

Set penjagaan wajah ini sesuai untuk wanita yang :-
- sedang mencari pendekatan peribadi untuk memenuhi keperluan asas kulit dan belum risau tentang tanda-tanda penuaan;
- ingin berasa baik tentang cara dia menyayangi kulit tanpa mengorbankan kualiti dan hasil; dan
- memerlukan produk yang telah diuji untuk kulit sensitif kerana sensitif terhadap bahan-bahan tertentu.

Memandangkan kulit gue dalam kategori normal, of coz lah pilihan gue ialah formula 2.. gue mula pakai secara konsisten sejak bulan feb yang lalu dan sekarang dah masuk bulan yang 4 tapi kuantiti produk masih banyak lagi kecuali cleanse.. mungkin bulan depan kena repeat order dah.. hihi alhamdulillah, setakat nie gue memang berpuas hati dengan hasilnya.. =')

me - before and after.. ;)

#marykaylover
#marykaybeautyconsultant
#freetrial
#0162706499

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Scdha Sein (SS) said...

Singgah sini balas kunjungan... Pernah jugak SS dengar produk mary kay ni... Tapi tak pernah cuba... Nampak juga ye beza dulu dan skrg... Good2...

paridah said...

assalam...salam ramadan...wah semakin cantik berseri setelah gunakan produk tu ya..bagusnya.

Jari Manis said...

before n after kedua2 cantik! :-)

Jari Manis said...

Eh..jap...salam kenal Erma..terima kasih sudi singgah di blog sis JM..ini kunjungan balas ye

Nieda said...

Terima kasih singgah...salam silaturahim

nohas said...

produk yg bagus, hasil yg menarik...

Fidah Shah said...

Kulit saya termasuk dalam kategori kulit kering. Memang kena selalu2 pakai pelembab.Saya pernah cuba produk Mary kay ni..memang hasilnya bagus. Cuma susah nak beli..huhu

Terima kasih atas kunjungan ke blog saya. Salam kenal :)

Mysweet Ladyluck said...

before after ... masyaa Allah looks great :)
salam perkenalan Mizz ErMa.. i follow this blog.

nur anis said...

seronok bila jumpa produk yang sesuai...:)

hana hadi said...

Kat mal2 da jual x ni

Najmi Nawawi said...

lelaki perlu pkai make up ke. haha

Cho Zila said...

dah lama produknikan... tapi tak penah cuba...

LYAfrina said...

selamat berpuasa...


wah..cantik n berseri kulit wajah..
produk ni mmg bgs, bebas chemical kan

nor azman said...

Selamat hari raya

hana hadi said...

Marrycare mmber hana pkai pon ok

Nuyu Syiddah said...

wahhh..bestnya

Seronoknya kulit dah cantik
Nak Kulit Flawless?

hana hadi said...

marykay ni ok untuk kulit yang xda masalah..da kawan pakai. tapi tak pasti pula untuk kulit yang ada masalah

Siti Yang Menaip said...

CT jalan2 sini =) ehehe..before pun da cantik..
apa lagi after..

C.L.I.C.K.2