Sunday, July 17, 2011

Anniversary's Cake yang Tidak Menjadi..!!

Hm..ok, nak dijadikan cite, beberapa ari yg lepas iaitu 13 Julai 2011 merupakan anniversary gue dengan SAJ a.k.a ofiz gue yang kedua..tiap2 tahun gue misti beli sbijik kek konon2 nak celebrate la kan..gue ingat lagi, tahun lepas kakak2 gue bukan maen ag gelakkan gue coz beli kek anniversary sendiri2..T___T

Yang syoknye sal tahun nie lak, my dear dengan baek hatinya telah membelikan sebiji kek sempena anniversary gue yang kedua ini..hehe tapi, tapi..akak kat kedai tu memang hampeh..sob, sob, nasib baek gue nih jenis yang xcerewat n xkisah sangat..

hah, amik ko! ada ke patut dia p tulis happy bufday kat kek anniversary gue nie..ish3, xpatut tol..>_<

last2 gue mintak jer dia contengkan ayat bufday tu..xcantik pon xpe janji bukan bufday..buat malu gue aje..kui3,

Tapi yang pasti, kek nih lagi sedap dari kek yang tahun lepas..^___^ (mungkinkah sebab kek tahun nih di sponsor oleh someone?) hehehe

9 comments:

cik ah said...

pergghh....sedap molek weii nmpok kek Miz Erma nih...
tulisan salah x penting yg penting org sponsor kek 2 must be ikhlas....
huhhuhuh...
p/s: "traniaya"

aZy... said...

bestnye kek...nk ckt bley....hihihi

WuMing said...

Kah..kah..kah.. lawak... jauh lari dari tajuk...

ILA HonEyBuNNy said...

nak kek tu....hehe...

nampak sedapp ja tu...;-)

zOeY zAu YaH said...

kehkeh..conteng2 baru ade seni haha

Mizz ErMa said...

cik ah : mmg sodap pom..anniversary girl pom dam mam 2,3 slice jh..kui3,

p/s : gpo hop teraniaya tuh?

azy : buleh aje..kecik tpak tgn, nyiru sy tadahkan..=P

wuming : huhuhu..tau xpe..T___T

ila : tau xpe..hehehe ^___^

cik zoey : seni yg xkena pada tempatnya..kui3,

zOeY zAu YaH said...

x pe janji bermakna kan?

Mizz ErMa said...

hm..betul3..hehehe

cik ah said...

mizz Erma: traniaya coz slh tulis kt ats kek 2...huhuhuh