Tuesday, July 19, 2011

Demi Melaka, Ku Rela Korbankan Wiken Ku..=P

Huhuhu..tajuk cam best aje, nasib baek wiken gue memang best..xsia2 gue bangun pepagi sepagi gue nak bersiap2 p keje..keh keh keh >___<

Sepatutnya sesi jalan2 makan angin gue nih ber-4 bersama sorang lagi akak gue n adik bongsu gue..tapi nak buat macam mana..sorang ada hal, sorang lagi pon ada hal jugak..last2 kitorang berdua aje yang xde hal..=D

Actually, tujuan utama kitorang p melaka nih juz nak memeriahkan suasana majis perkahwinan member akak gue..alang2 da jaoh kitorang berjalan, p la makan angin puas2 kan..hehehe

perjalanan kitorang tersangatlah jaoh tahu..(jaoh la sangat..2,3 jam je pon) kui3, uhh..cantik tol pemandangan yang berjaya di snap oleh gue..sesungguhnya, gue nih sememangnya berbakat tuk jadik c photographer yang x bertauliah..=D

mana xjaoh nye perjalanan hang, nak p umah pengantin pon leh sesat..ish3, nasib baek la kitorang sesat kat area pantai..leh gak hirup2 udara pantai yang segar sesambil menenangkan fikiran yang kebuluran ini..err..=.='

Finally, sampai jer kat umah pengantin, gue kitorang terus p serbu makanan..tup2, uhuk..berlaku pembaziran la pulak.. adakah disebabkan gue yang udah pon kekenyangan @ sebab makanan tuh yang xsesedap seperti yang gue bayangkan?? tapi, walau apa pun, set pengantin nih sangat cantik..=')

1st taem benti mam duyan kat tepi2 jalan..keh keh keh 1st taem x 1st taem, 3,4 ulas jugak gue bedal..=P usai mam duyan, leh pulak kitorang singgah tapaw coconut shake..dgr2 kata, kat melaka nih memang femes dengan coconut shake..hee

taem ngah on da way nak p makan2 kat Umbai, sempat pulak kitorang singgah kat pantai lagi tuk sambung sesi menghirup udara pantai yang segar di petang2 hari begini..kui3,

fuh..sampai jugak gue kat c Umbai nih..pemandangannya memang lawa..dengan angin yang sepoi2 bahasanya..pendek kata, memang puas ati ah leh datang berkasih sayang lepak2 kat sini..=D

layan blues sensorang pon syok jugak..>___<

gambor penutup untuk sesi berjoli kali ini..keh keh keh =P

Pukul 11 malam bwu gue sampai umah..uhh, sangat penat tahu..esokannye lak a.k.a ari ahad a.k.a ari hujung minggu a.k.a ari orang xkeje, gue dipaksa n terpaksa p ofiz tuk buat keje lebih masa..uhh..T___T

16 comments:

WuMing said...

Pemandangan yang cantik.... Orang yang menghiasi pemandangan itu juga menawan......

Mizz ErMa said...

=D

zOeY zAu YaH said...

dok ats pelamin amik berkat haha...
tingin lah nk pi sana.

Mizz ErMa said...

tingin nak p pntai ka nak p dk atas pelamin..=P

zOeY zAu YaH said...

tingin dua2 haha

Mizz ErMa said...

kena tggu hencik papa abis study lu laa..hihihi

Acik said...

amboi, posing sakan!
lama yerk x sampai ke melaka.
soon ... heheheee

Mizz ErMa said...

sesekali sesekala la katakan acik 0i..hehehe

cik siput said...

cik siput dtg jenguk..
akak nie cantik!!
*tiade niat membodek ok :D

Mizz ErMa said...

tol ke niat membodek tuh tiada? kui3,

eiyzniey said...

durian oo durian!!

Ain SSB said...

Woaahh bestnye jalan2! Bestnya tengok durian2 tuu! huhu.

Btw, thank you for following me! :D

Mizz ErMa said...

eiyzniey : sodap..=)

ain : jln2 sangat best + memenatkan..kui3,

u r welcome~ =D

Mya said...

blogwalking:)

gambar2 yg cantik! anyway, nice blog =D

ainie yusof said...

hai...u're tagged here http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/07/second-giveaway-hajar-azman.html

Mizz ErMa said...

mya : ur blog on nice jgk..hee =)

ainie : tq..hehe

C.L.I.C.K.2