Monday, December 10, 2012

Seminggu bersama si comel..;)

Sabtu lepas, family belah suami datang berjalan kat umah kitorang selama seminggu.. plan asal mak mertua gue juz nak stay sini 3,4 ari aje, tup2 di extend jadi seminggu..maybe sebab dia xpuas lagi kot p jenjalan makan angin kat sini..x pon sebab dia xpuas lagi nak bermanja dengan anak + menantu bongsu dia kat KL nie..boleh macam tu? hehehe

Tapi tu lah, sayang betul sebab diorang kan datang taem weekday, so kitorang xsempat lah nak join diorang p jenjalan makan angin + cuci mata kat bandar KL nih..taem weekend aje kitorang leh join..pendek kata memang syok habis lah p jenjalan makan angin + shopping sakan ramai2 macam tu..happening gitu..hihihi

Si comel gue pulak jenis yang xbanyak ragam..sepanjang seminggu kitorang spent masa bersama, jarang sesangat gue dengar dia nangis xbertempat..baek budaknya..kalau pandai meng-agah pulak, kemaen lagi dia mengekek kuat2..alahai, comel betul anak buah mak su nie..rindu pulak rasa nak bermanja-manja dengan dia lagi..

 assalamualaikum..
nama saya nur insyirah humaira binti mohd eraziman..
saya anak buah kepada emma chan & eraziwan.. ;)
 
 muka selamba badak..=P

 antara gelagat2 c insyirah yang mencuit hati..hehehe


senyum, x perlu kata apa2..=')

Taem kitorang tengah sakan dk cuci2 mata kat bandar KL nih, sempat la jugak gue grab sepasang kasut + 3 pasang baju untuk si comel gue nih..hopefully, 2 orang anak buah gue yang dekat puchong tu xberkecil hati lah yer sebab seingat gue, gue xpenah kasi diorang apa2 taem diorang kecik..maklum ler, taem tuh gue pon mintak duet dengan mak bapak lagi..hehehe

last but not least,
keluarga bahagia..eh?
hahaha..berangan lah hang~

18 comments:

Tihara said...

as salam

sweet sgt gambo last tu n baby pun cumel ,gewam :)

adda siempre said...

eiii..geramnya ak nk cubit2 pipi anak sedara mu ni emma....comelnyola!

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..comelny insyirah...eh, tuan blog dgn hubby die mcm dah berbakat je ni..bolh mcm tu? hahha

CiK FizA said...

comel la insyirah. hee. nnt dukung anak sndri plak kan. hee :)

Mizz ErMa said...

tihara : hehe, comel kan insyirah..chubby gitu..

Mizz ErMa said...

adda : tau xpo..berketul2 body yo daa..kui3,

Mizz ErMa said...

sitifarhana : boleh sangat2..hahaha

Mizz ErMa said...

cik fiza : hehehe, insyaallah kalau ade rezeki..=P

adda siempre said...

kalu duk dekat aku ni,,,,ak kenyet2 kang budak ni...ak suka benar bdok body tough ni maa...hahaha:p

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alolo comelnyeeeee

HeNRieTTa JoSe said...

Comelnyeeer.....sgt comeiiii....

Mizz ErMa said...

adda : bahayo mu nih, xleh v insyirah ko mu, nyakyo budok..hahaha

Mizz ErMa said...

dyshasahhir : hehe, comel kan..rindu pulak rase..

Mizz ErMa said...

henrietta : hehe, tau xpe..kemaen lagi chubby..

Shalee Abdul said...

wei budak demok yg super comel!! nk picit2 pp budak demok tu grrrrrrrr

Hasrina said...

ya allah comel dan gebu giler

Mizz ErMa said...

shalee : hehe, tau xpe..chubby betul budak sorang nih..

Mizz ErMa said...

hasrina : haa, tau xpe..hahaha

C.L.I.C.K.2