Friday, February 1, 2013

Welcome February ;)

Assalaamualaikum w.b.t.. =')

Wah, lama betul c sweet sour nih menyepi..entah apa la yang dibuatnye sejak dua menjak nih kan..hihihi tapi x kesah la pape pon, janji bahagia sudah..huhuhu tapi entah nape, sejak dua menjak nie rasa macam serba x kena aje, bos pon cakap prestasi gue kat ofiz sekarang dah x sebagus dulu dah..hmm, ='(

Mungkin sebab keadaan gue yang sedang berbadan dua nie kot..kadang2 tu rasa macam malas sesangat, penat pon selalu jugak..tak de mood? hm, xpayah cakap la..tapi nasib baek jugak la alahan gue nie x teruk sangat..at least, xde la muntah aje memanjang macam sesetengah ibu mengandung yang laen tu..hihi

Sekarang da masuk bulan feb da..dan insyaallah, 1st trimester gue nie akan berakhir x lama lagi dan maybe dah tiba masanya untuk gue p bukak buku check-up kat klinik tu kot? hihi gue bukannya apa, taem p scan ritu, gue saje je xnak bukak buku awal2 sebab kononnya masa tu gue x ready lagi..boleh macam tu? hik3,

Plan untuk bulan feb nie, insyaallah kalau xde aral melintang, kitorang akan join 2 family day yang bertempat kat chalet pantai sri tujuh, kelantan dan kat cameron highlands..wah, xsabarnya rasa nak p bercuti..dah lama sangat rasanya kitorang x hirup udara segar kat tempat laen..asyik dk hirup asap kat kotaraya aje..=P

 
nah, sejambak bunga untuk tuan belog supaya sentiasa kuat semangat..=)

17 comments:

ros_reeza said...

jaga kesihatan ye.. baru tahu awak berbadan dua. Alhamdulillah, tahniah ye :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah..
Take Care..^^

iAmCekbolat said...

wewwit . takpa nanti cuti buang segalanya yg sesak2 tu dekat luar . hewhew

Miss Volvo said...

wahwah tahniah dah berbadan dua :D

Mizz ErMa said...

ros : insyaallah..thanks kak, hihi

Mizz ErMa said...

lily : thanks..=)

Mizz ErMa said...

cekbolat : haa, tau xpe..xsbr nk tggu cuti..hihi

Mizz ErMa said...

miss volvo : hihi, thanks..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

masa ngandung pun malas nak kerja.. pastu berhenti.. skrg da berhenti nak keje plak.. baby boy kot tu huhuhu

Cik Yatt said...

wah best la bercuti..bole release tension gitu...

Kasih Salina said...

tahniah dah berbadan dua..jaga kesihatan diri dan anak2..trimester biasanya ada la pening2 sikit kan, lepas ni ok la tu, selera makan pun ok..

cikji said...

bestnya g berholiday yuhuu

HeNRieTTa JoSe said...

Pembawakan budak agaknya...selamat bercuti.....semalam rietta nk buka blog nie xdpt...

Psss....xsmbung stdy pown...tu baucar utk bdk bdk cni....kitorg tgh sortkan ke dalam envelope...

Anis Athia said...

Jaga kesihatan baik2 ya :)

MaYa MustWany said...

tahniah2..bila p c.h?mas g ujg bln ni..hihihi

Cik Syida said...

wahh,, tahniahhhhhhhhhhhh :)

nur said...

hi..blog walking here...singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau wat yg tersyg...

C.L.I.C.K.2