Tuesday, April 2, 2013

Family Day @ Cameron Highlands! ;)

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Eh, family day lagi? err..hehehe actually cite nih dah lama sebenarnya..maklum ler, gue kan bz sejak dua menjak nih..mana sempat nak update sume cite on da spot macam mereka2 yang laen tu..hm, jeles betul..>..< oh ya, family day gue yang ke-2 nih pulak kalo x silap berlangsung pada 16 feb yang lalu kot? hehehe

Oleh sebab family day belah gue buat kat pantai bukit keluang besut, so family day belah family c eraziwan kitorang decided nak buat kat cameron highlands..faktor utama kenapa mesti cameron sebab taem tu gue tengah mengidam nak pekena buah jambu epal yang kemaen lagi sedap hingga menjilat jari tu..hik3,

1 km to go! let's go bebeh! =D

here we are! @ puncak arabella tanah rata..=)

it's a time to jalan2 cari makan @ pasar malam brinchang! laparnya~


1st taem gue dapat merasa buah anggur mini kat atas tu, masam ya amat! hahaha

girls in family..taem nih xsure pulak nape ibu mertuaku x join skali..hihihi

me, insyirah and him..;)

Oleh sebab gue baru jer menjoinkan diri dalam family c eraziwan nih tahun lepas, so ini boleh dikatakan family day kitorang yang pertama..hehehe memandangkan ibu mertuaku sangat enjoy menghabiskan masa di cameron ini, mungkinkah destinasi family day kami yang seterusnya bertempat di sini jugak? jeng jeng jeng..=P

11 comments:

Tihara said...

bestnya cameron hiland..anak sedara gi baru ni kata tak berapa sejuk dah kat sana..tapi ni lah tempat akak paling suka :)

Miss Volvo said...

tak pena sampai lagi. terasa jakun plak T.T

HeNRieTTa JoSe said...

tpi skank dh xsesejuk dulu kan....best ke sana....banyak bunga bunga segar jerr mata nengok...

Ecah Ecot said...

bestnye family day..so far belom ade plan lagi nak berfamily day belah suami..biase dieorg mmg rajin buat...belah ecah xde lg buat sbb adik kecik2..hehe

Anis Athia said...

lama dah tak pergi cameron... nak makan strawberry fresh, sedap nye! :)

Hasrina said...

semua gambar baby insyirah steal the light...comeyyyy

Cho Zila said...

syiok nyer family gitu.. dua2 bwlahpun sporting habiskan... baguihler gitu... CH memang kesukaan ramai

The ShomeL TwinZ said...

bestnye...tp kite xprnh lg gi sana..., hehe....

♥ sitifarhana ♥ said...

Wahh.bestny jalan2 dgn family.tmpt sjuk lagi.hee

iAmCekbolat said...

rajinnya family day :)

eh perut akak still nampak kecil lagilah . betullah anak slung mmg tak nmpak sgt kan :)

MaYa MustWany said...

bestkan p sana..sejuk je..2bulan lepas p hujan renyai2..tetap best

C.L.I.C.K.2