Friday, May 3, 2013

Cinta FB..

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Misti ramai yang dah tengok rancangan Lawak Ke Der 2 kan? hihihi sebelum nih gue xpenah tengok pon lawak daripada harith iskandar..xsangka, menjadi betul lawaknya tu..c eraziwan pulak siap tengok berkali2 lagi tang part c harith yang sakan dk bercerita pasal fb..kui3,

Bila c harith bagitau macam mana dia boleh berkenalan dengan wife dia, cecepat c eraziwan nih sokong n cakap, 'eh2, sama la kite..sy pon jumpa wife sy kat fb jugak' sambil tersengih2 pandang gue macam kerang busuk..alahai, bajet swit lettew..hahaha =P

Mungkin ramai yang xtau pasal kisah cinta kitorang nih..especially kawan2 sekelas sebab kitorang penah satu kelas masa form 4 & 5..hihihi dan entah macam mana mula berkawan rapat melalui FB selepas meninggalkan alam persekolahan selama 3 @ 4 tahun..

Tapi tu lah, ini bukan kisah cinta monyet yang putus lepas tu sambung balik okeh.. sebab masa sekolah ritu kitorang xpenah pon rapat apatah lagi bercinta.. tapi x dinafikan, masa sekolah ritu c eraziwan ada jugak la dk try usha2 gue tapi tu lah, sape yang dia x penah usha? budak nakal la katakan..

Nak dijadikan cite, mungkin dah tertulis jodoh gue dengan dia dan gue dengan hati yang terbuka menerima kehadirannya dalam hidup gue..haa, gittew.. hihihi dan alhamdulillah jgk..berkat bercinta di fb, hubungan kami akhirnya berkekalan hingga ke jinjang pelamin..syukur alhamdulillah..=')

Aku ada kerna kau ada - Radja ;)

15 comments:

Ann Ishak said...

oh suwetnya :)

Mizz ErMa said...

swit tang mana tu k.ann? hihi

Syida Rasyidah said...

sweetnye.. :)

MaYa MustWany said...

okey mas nak kawin..hahaha

semoga hbungan erma n hubby sentiasa bahagia n kekal hingga akhir hayat..amin

Mizz ErMa said...

syida : hehe

Mizz ErMa said...

maya : mas da ade calon ke blom? kalo da ade, haa..ape tggu lg..hihi

QueeN TerataI said...

kwn2 queen pun ramai gak yg bercinta di alam maya then kahwin.. now dah beranak pinak pun ada...

Mizz ErMa said...

itu lah, bila dah jodoh..hehe

Miss Volvo said...

aku kenal buifrin aku kat tagged hahaha

Ara Afiq said...

wah ngorat kt fb ye. kalau dah jodoh x kemana kn. hehe

Mizz ErMa said...

miss volvo : haa, elok sgt la kite nie..hehe

Mizz ErMa said...

ara : tau xpe..hehehe

Nora Karim said...

Hihihi... erma mesti jual Mahal masa sekolah dulu... hihihi

Mizz ErMa said...

nora : xde lah..myb sebab masa tu da ade boyfren kot..hehe

izfanora said...

ramai juga ye psgn yg couple sbb fb.. huhu.