Wednesday, June 12, 2013

Shopping Barang Baby - Part 2

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Pada 8hb yang lepas, gue dan c eraziwan telah menyambung operasi mencari barang baby lagi sebab masa kat pwtc ritu, barang2 yang ada kat situ x banyak sangat..so kali nie, kitorang p kat baby outlet warehouse sale pulak di bandar sunway..hehehe

Gue rasa, barang2 kat baby outlet warehouse sale nih lagi banyak + murah kot kalo nak dibandingkan dengan expo kat pwtc tu..tp still, ada lagi barang2 yang gue nak tapi tak de kat situ..adoi.. nampak gayanya operasi kitorang nih akan ada part yang ke-3 pulak ler nanti..huhuhu

So, tanpa membuang masa, jom kite comparekan pulak harga barang2 yang gue sempat grab kat baby outlet warehouse sale nih..hihihi =)

baju lengan panjang lubang = rm12 untuk sepasang

baju lengan pendek = rm10 untuk sepasang

baby diaper liner = rm5 untuk sekotak (60 pcs)

pampers petpet newborn = rm26.90 untuk 1 pek (64 pcs)

sarung tangan & kaki = rm10 untuk 3 set

sarung tangan & kaki + topi = rm8 untuk 1 set

sarung tangan & kaki + topi = rm8 untuk 1 set

baby wipes = rm10 untuk 2 pek (80 pcs each)

bedak + syampu + sabun mandi + losyen = rm8 untuk 1 set

disposable nursing pads = rm28 untuk 70 pcs (50 + free 20 pcs)

cotton balls = rm5 untuk 1 pek

botol susu newborn (brand nuby) = rm39 untuk 1 botol

7 comments:

Kakzakie said...

Persiapan dibuat pelan-pelan pun nampak banyak juga duitnya kan..

Kalau kakak dulu cotton ball buat sendiri aje. Beli kapas yg besar segulung boleh dapat satu bakul besar penuh cotton ball dan boleh buat ikut size yg kita nak.

Miss Volvo said...

ingatkan jual baju baby haha

QueeN TerataI said...

baby preparation almost complete dah tu...

Cho Zila said...

dah nak dekatni... akak tumpang berdebarni...

Siti(zoey) said...

syoknya shopping brg baby..tp brg baby pun mhl2 skang ni kan.

ct@m@n@qieem said...

salam dear...slmt brkenalan....sronok kan bli brg bby...

http://ctamanaqim.blogspot.com/

MaYa MustWany said...

seronoknya dah mula beli barang..nanti tak lama lagi muncul la tuan punya barang lak kan..