Monday, June 24, 2013

Shopping Barang Baby - Part 3

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Sepatutnya ari sabtu yang lepas gue nak p shopping barang baby kat ipc shopping centre.. dengarnya kat sana ada mom's care baby products clearance sale bermula june sampai ler september 2013 nie.. tapi memandangkan c eraziwan x sihat gara2 jerebu, so kitorang x jadi p sana..

Malam tu pulak, bila gue tengok c eraziwan dah makin ok, gue ajak ler dia p shopping barang baby kat jusco cheras selatan tu..maklum ler, perangai c ibu mengandung nih, selagi xdapat apa yang dia nak, dia memang xkan boleh duduk diam..mesti rasa gelisah semacam aje..hik3, =P

Tapi tu lah, gue pon xtau nape ramai sangat yang suka p shopping barang baby kat jusco sebab taem gue p ritu, bukannya banyak pon barang baby yang ada kat sana..checklist gue pon luak skit aje, huhuhu.. pape pon, jom kita layankan aje barang2 yang gue sempat grab kat jusco tu..

liquid cleanser pureen - rm16.50 (free baby wipes 30 pcs)

kiddi wash pureen - rm17.90 (2 liter)

changing mat baby kiko - rm12.90

hooded blanket tollyjoy - rm25.90

barut bertali anakku - rm9.90 (2 pcs)

johnson's baby oil - rm3.50

nail clipper anakku - rm6.90

nappy rash cream pureen - rm8.90

cotton bud baby kiko - rm5.90

11 comments:

Nia said...

Kalau nak nappy rash yg paling bagus boleh try dropolene nanti. Packaging warna pink :)

Cik Yatt said...

syoknye.. yatt suka beli brang2 baby

iAmCekbolat said...

tak sabar kan . ehehehe nak nengok peruttt ;p

:: Mrs.SyahNia :: said...

masa pegnant pernah p jusco
kunun nak usha2 brg baby
tp mmg btl pun takde pe
yg menarik ;( lngsung tak beli
huhu

HeNRieTTa JoSe said...

dah byk beli....bestnye sopping brg bby....

Zaza said...

wah..teruja tgk..hehe..xsabar menanti kelahiran =) jaga diri

Tihara said...

akak pun tumpang seronok tengok preparation emma utk si comel ni :)

Mya said...

wee da shopping barang baby! mesti excited kan? moga selamat semuanya inshaallah :D

Miss Volvo said...

wah seronoknya shopping untuk baby kan? mesti rambang mata haha!

ros_reeza said...

bestnya shopping barang baby.. doakan untuk Ros ye moga ada rezeki..

Sue-Rya Qistina said...

ek eh..changing mat tu murah la. aritu cari kt jusco, semua harga lbh dari rm15. tp nnt ade baby fair kt stadium shah alam weekend ni, klau rajin nak singgah la