Sunday, February 27, 2011

Suka Suki

Hee..today gue tak rasa cam da ada idea yang cukup untuk respon balik ::25 Random Things About Me:: yang telah di tag oleh Dila..maybe next time kot? jangan marah yer dear..byk sgt lorr 25 tuh..jenuh gue memikirkannya..(walau xstat pk pon lg) hehehe =P

Sekadar berkongsi suka suki dengan my Swit n Sour nie, jumaat yang lepas (kot?) adalah kali yang kedua gue menjejakkan kaki ke pasar malam Bandar Tun Razak! tersangatlah banyak pilihan yang ada sehinggakan emma chan yang pada mulanya sekadar nak ronda2 pasar malam (xde selera nak makan), telah berubah menjadi selera besar! antara juadah yang menjadi pilihan gue adalah :- jeng3..hehehe

hee..of coz la potato spring~ agak sedap, p potato spring kat Jalan Tar lagi sedap! ^^

Luarannya nampak cam sangat sedap, p rasanya tersangatlah hampeh! pembaziran berlaku di mana-mana..huk3, maafkan gue duhai mee goreng..gue x bersalah..T.T

Cup corn nie pon sedap gak, p x sesedap cup corn yang dijual berdekatan ngan Lrt Bandar Tasik Selatan..hee

Ayam nie pon satu hal..masin tol..tokey dia xsayang garam ker..adoi..p, masin2 pon, habis gak..hik3, =P

Tau fu fa a.k.a pati soya nie lak cam kekurangan gula jer..tapi x kesah la as long as gue berjaya menghabiskannya..hehehe

Tak penah2 gue makan sebanyak tu sorang diri..ish3..kalau xsilap gue, makan masa +- 2 jam gak untuk habiskan sume tu..sesambil tengok cite ZOO lakonan Lan Pet Pet + Lisa Surihani..hm..not bad gak..^^


**********************************************************************************

Yang nie lak aktiviti gue di hujung minggu~~hee oleh sebab date gue telah terbatal dengan sendirinya, gue decided jela iqot rumet kesayangan a.k.a kakak gue p dating ngan dak2 ofiz dia kt Sungei Wang..(1st taem g sungei wang) +-, dalam 7 orang kot termasuk gue..motif diorang adalah nak cari pakaian yang bertemakan rock n roll untuk Annual Dinner..huhuhu

McD! u're always in my heart~ >.<

Hee..kasut baru gue..^^ tersangatlah blacky + menawan + lawa + menyakitkan! huk3, kasut gue yg under rm50 pon lebih selesa dipakai lau nak dibandingkan ngan c blacky yg harganya rm69.90!

Cantik x dress baru gue? hee..secantik harganya..rm25.00 only! i like~ hihihi

Nie lak pemandangan KLCC di waktu malam..1st taem u leh jalan2 area KLCC di waktu malam..hihihi (walau sekadar lalu jer..T.T)

Menara Berkembar Petronas yang tak ternampak kembarnya dek mata kasar..=P

My 1st Jacket to Korea Trip~~ h0h0h0 ^0^ Also rm25.00~ cantik + harga yg berpatutan = perfecto! hee ^^ (thanks dear coz sudi ke hulu ke hilir temani gue cari lokasi kedai nie!) =)

My 2nd Jacket after Korean Jacket~ hee At 1st, konfius jgk nak yg kaler hitam @ putih..p atas suggestion someone yang mengatakan jacket putih lebih seswai ngan gue, gue terima jela suggestion tu ngan hati yang terbuka..harga jacket nie lak rm49.90 only~ hee ^^

Sungei Wang tersangatlah best! (best ker?) best la jgk..hihihi Chow Chin chow~~

2 comments:

Adylea10 said...

huhu..xpe2 len kali pon boley..^_^
wahh,byk nyo mkn maaa~!! hihihi
wow!! love the shoe and the jackects!! santekkk sgt..nice~ jelez.. wuwu =.="

Mizz ErMa said...

hee..i akan try pk u pny 25 tu tau..agk interesting wlau sdikit leceh..hik3, tu la psl..xkba igt molep mkn..=P hee..mmg lawa laa! xsbr sero nk g korea~ hik3, >.<