Monday, March 21, 2011

a g.i.f.t

h0h0h0 ^0^ buat yang kesekian kalinya, 1st taem u gue hadiahkan tudung buat ibunda tercinta kat kg..by pos xpress lagi..beli on9 kat facebook lak tu..hihihi

1st taem tengok tudung nie, waa..lawanya warna merah..fav kaler my mum nie..ok gak lau sesekali sesekala kasi hadiah kat my mum..bikin surprise! hik3, >_<

lawa kan tudung nie, model pon not bad gak..hee (thanks to sa garage coz kasi diskaun dari rm45 jd rm40 jer) i like! ^-^

Gue beli tudung nie malam khamis lagi tapi lau kat kg, ari jumaat p.pos tutup lorr..owner janji nak kasi pos ari ahad..lau pos ari ahad, ari isnin la dapat kan? hoho gue pon ape lagi, kua jer ofiz petang tadi, terus kolling2 my mum tanya status tudung tu..hihihi =D

As xpected, my mum heran bin ajaib sgt2 coz xder angin xder ribut tetiba jer gue kasi dia hadiah, by pos lak tu! adeh =.=' hahaha tapi xkesah la kan janji gue ikhlas n my mum pon epy dapat tudung baru dari anaknya yang jauh dimata p dekat dihati nie! (dekat ker?? dekat la wei.. dekat la sgt!!) hihihi =P

saya sayang mak saya! (manje x, manje x) hahaha =P

p/s : lepas nie nak kasi surprise ape lak ek..hee >.<

2 comments:

♥♀Misz Ezatty♀♥~ said...

cik emma! lepas ni bg la surprise kt zaty pulak. teheee :P

Mizz ErMa said...

hee..kt zati xleh bagi, t rasdan jeles..=D

C.L.I.C.K.2