Saturday, March 19, 2011

New Stuff!

Huu..ari nie hari yang memenatkan! tapi best~ hee dalam sebulan, 2x mesti keje ari sabtu n rnie adalah salah satu ari sabtu yg kena keje..oleh sebab last week gue teramatlah kebosanan, this week awal2 lagi gue da booking someone teman gue p jalan2~ hihihi bijak tol c emma chan nie! Abis jer ofiz hour, terus p dating..=P

Lokasi utk wiken nie adalah Jalan Tar! hee..faktor utama pilih Jalan Tar sbb gue rasa cam teringin jer nak makan Potato Spring..sedap! sbb yang laen plak gue saje jer nak jenguk2 stuff yg ada kt citu..hee Pusing punya pusing, gue berkenan kt satu shawl nie, lawa sgt!

Here it is! lawa kan..shawl kaler purple n skaf kaler hitam..
my fav~ hee
p/s : thanks dear 4 da gojes shawl~ x sbr nk pkai! hihihi

2 jela my new stuff for this week..huhuhu how about last week?? h0h0h0..last week, kami sempat p lepak2 kat Alamanda jap..n sempat la beli sumtin..^^

1st taem u i beli eyebrow pencil..kaler brown lak tu..cayalah! hahaha (xpenah2 gue pakai c eyebrow b4 nie)

xde kaitan langsung! hahaha (lnmusmd) =')

p/s/s : Dila sayam, r u okay?

I will always be here for you coz true friendship never dies..right? saranghae! =)

4 comments:

Adylea10 said...

wow~ best nyo maa..gi jln2 sokmo...huhu jeles2..
thanks dear,sy ok jah kot..trying to survive..hoho =_=

Mizz ErMa said...

hee..lau nk g jln2 jgk, calling2 la laa..insyaallah, i akan luangkan masa i yg x seberapa nie utk u..hik3,

Adylea10 said...

hoyeahhhh~~ nnt i calling2 hello2 okeh! hehehe ^__^

Mizz ErMa said...

okeh sayam! hee ^^

C.L.I.C.K.2