Tuesday, August 16, 2011

Berbazaar Square di Times Square~~

Hohoho..wiken yang lepas a.k.a beberapa ari yang lalu aje, gue sama c eraziwan p jenjalan di Times Square..da lama xlepak2 cnie..jalan punya jalan, ternampak la pulak banner c Bazaar Square nie..nampak cam menarik aje kan, kitorang pon ape lagi..p la serbu kat tingkat 10 tuh..nak gak tau Bazaar Square nih cam ne kan..hehehe

Bazaar Square nih memang best..banyak tol booth2 kat cnie..bak kata c astro tuh, macam2 ada..haa, bila da macam2 ada tu, gue pon ape lagi..sempat la rembat satu, dua barang kat situ kan..hehehe =D tapi masa gue lepak2 kat bazaar nih, orang xramai sangat..mungkin sebab taem tuh petang masih muda kot tu pasal xramai yang lepak kat cnie..

bila da rembat satu dua barang tu, tak tau lak kalau purchase RM60 keatas, dapat tiket wayang free..gue pon ape lagi, teruslah merembat beberapa barang lagi untuk dapatkan 2 tiket wayang..nasib baek misi berjaya..hahaha (gelak bangga) =P


nih versi tiket wayang bila da di fokuskan..(perlu ker? err..=.=') hihihi voucher nih valid sampai bulan disember..kira sempat sangat la kalau kitorang nak pakai voucher nih lepas raya nanti..=D

lebih kurang dalam pukul 4-6 p.m lak, kat bazaar square nih ade sediakan sejenis game untuk customer2..yang xtahannye, game yang diorang sediakan tu game Angry Birds..mentang2 la game tuh tengah famous sekarang..kui3, c eraziwan gue pon ape lagi..terus tak lepaskan peluang untuk sertainya..(walaupun hakikatnya beliau telah dipaksa oleh seseorang yang misteri) *misteri la sangat =P


walaupun pada mulanya c eraziwan itu kononnya malu2 nak join, tapi bila dia sorang aje (setakat tuh) yang berjaya dapatkan angry birds yang agak besar saiznya daripada peserta yang laen, beliau mula menunjukkan wajah yang penuh dengan rasa riak takbur rendah diri..kui3,

Tadaa~
cantik kan gelang nih..hehehe thanks dear~ ^___^

12 comments:

Zifah said...

it's good to see u r happy..
-peace- =)

Mizz ErMa said...

thanks..=D

Azmarinda Roslan said...

amoi2...kuat na dating neh! hehehe...cepat2 la nikoh.bulis sy makam nasi minyak~ :D

Mizz ErMa said...

sy tggu awk dulu lis..hihihi

Mya said...

wowww nice outing kan? especially with special person =)dan gelang cantik! =)

zOeY zAu YaH said...

amoih angrybird dia..gelang tu mcm yg saya.saya tulis ZOEY hehe

Mizz ErMa said...

mya : hee..cantik kan? =D

cik zoey : cik zoey pon kaler putih jgk ke? hihi

shasshaDanial said...

Alolo~ suweet nye kamu berdua. :)

♥♀Misz Ezatty♀♥~ said...

comel nye gelang dia. secomel tuan dia jugak. ahaks~

Mizz ErMa said...

shassha : hee *blushing* =P

zatty : kaca mata kamu berdua pon comel jgk..hehehe

anis naquiah said...

WAH2...GUMBIRANYA BERJALAN NGA ERRA PAJIRA..OPSSS..ERAZIWAN..HEHE

Mizz ErMa said...

aish..apo erra2 pajira nih..=P