Monday, August 22, 2011

Penangan 7 Hari Mencintaiku..!!

Tidak dapat nak dinafikan lagi, karya2 Siti Rosmizah sememangnya kena dengan taste gue! novel2 beliau sume ade dalam tangan gue kecuali Andai Itu Takdirnya..*bukan sume la tu jawabnye emma chan 0i.. T_T Faktor yang menyebabkan gue xde Andai Itu Takdirnya sebab, novel tu gue da baca taem study dulu..hm, mungkin lepas nie gue perlu ayat c eraziwan lagi untuk belikan Andai Itu Takdirnya pulak? hihihi =P

Ok, nak dijadikan cite..bila gue tahu aje Siti Rosmizah nie da terbitkan karya terbaru, gue pon ape lagi..teruslah mengheret c eraziwan ke MPH kat Mid Valley tuh dengan harapan yang punyalah besar gedabak.. cari punya cari, bio betul..gue xnampak satu pon kelibat 7 Hari Mencintaiku itu tahu! sob, sob, dengan ati yang berdebar2, *berdebar lah sangat =P gue p la tanya akak kat kaunter tuh..

As xpected, novel tuh memang xde kat MPH nih! patut la gue cari2 dari tadi xjumpa2..wu3, T___T katanya, novel Siti Rosmizah ade kat kedai buku Popular aje..alahai..mana la gue nak cari Popular kat sni..lau kat KBMall tu, memang sah2 la ade.. Google punya Google, hah tu dia..kat Leisure Mall di Taman Segar ada Popular! nasib baek xjaoh sangat ngan area umah gue..hehehe n hasilnya?

 Tadaa~~
hehehe..cite nih memang best..dengan ketebalannya yang mencecah lebih 1k pages, gue terpaksa mengambil masa selama 3 hari berturut2 untuk menghabiskannya..masa yang paling lama pernah gue habiskan untuk membaca sebuah novel..

Nak dijadikan cite lagi, gue sanggup korbankan masa tidur gue jugak untuk novel nih..ish3, hebat tol penangan 7 Hari Mencintaiku nih..>___< 

Nih lak pic yang gue sempat ambik kat Leisure Mall ari tu..melimpah ruah tol dengan karya Siti Rosmizah..memang berbeza lah dengan kedai buku MPH tuh..

p/s : masa kat Leisure Mall jugak, c eraziwan dengan baek hatinya lagi telah mensponsorkan jugak Member Card c Popular ini..hehehe thanks dear~ ^___^

3 comments:

zOeY zAu YaH said...

leh ketagih woo kalau dh start baca haha

zOeY zAu YaH said...

selamat mlm cik emma =)

Mizz ErMa said...

tau xpe..thumbs up! hihihi